'Çukur' Kaçıncı Bölümde Final Yapacak? | Show TV

Yaprak Dökümü dizisinden sonra AyYapımın en uzun süren dizisi olmaya başardı.

1 ve 2 sezonu düzenli olarak izledim o efsane 2 sezon 25bölüm sahnesine kadar ondan sonra dizinin bazi sahneleri izleyerek hikaye nasıl gidiyor bakmaya çalıştım, ve muhtemelen son 2-3 bölümü tam izlerim.

Çok iyi iş çıkardı 4 yıl boyunca, Ay Yapım az ve öz dizi yapıp yıldız oyunculardan çok senaryoya önem verse eski şaşalı günlerine geri döner.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Ay Yapım'ın amiral gemisiydi ve diğer diziler patlasa da bu dizi hep garantiydi o yüzden artık o da yokken nasıl bir hamle yapacaklarını merak ediyorum. Yine yurt dışından dizi alıp ilk bölümleri süper uyarlayıp sonra batırmasınlar da. :A

İlk sezonu gerçekten çok ama çok iyiydi. İkinci sezonda Karakuzular da bir noktaya kadar gitti ama Yücel, Erdenetler, amca falan beklenen etkiyi yapamadı. Keşke İçerde gibi 1-2 sezonluk özel bir dizi olarak kalsaydı :(

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
İlk sezonu gerçekten çok ama çok iyiydi. İkinci sezonda Karakuzular da bir noktaya kadar gitti ama Yücel, Erdenetler, amca falan beklenen etkiyi yapamadı. Keşke İçerde gibi 1-2 sezonluk özel bir dizi olarak kalsaydı :(
katılıyorum özellikle final için sakladıkları amca en berbat düşman çıktı.