Emre Ozansoy
Moderatör
Daha devam etsin diyenlere öyle bi ayar oluyorum ki artık bırakın arkadaş adamların dinlenmeye ihtiyaclari var yani
Ama yarım kalan hikayeler vardı.Daha devam etsin diyenlere öyle bi ayar oluyorum ki artık bırakın arkadaş adamların dinlenmeye ihtiyaclari var yani
Yarım kalan hikayeler olduğunu biliyorum ama senarist devam etmeye kalksa daha kötü batirmaya devam edecekti belki deAma yarım kalan hikayeler vardı.
Canlı canlı izlemeyeceğim ama yarına bırakmadan, gece izlemeyi planlıyorum bölümü reklamsız ve ara vermeden. Heyecan büyük, kritiğini illa ki yaparız ama bu bölümün burada...Gala başlıyor. Bu akşam canlı kalan var mı?
@ömer karataş @12.Adam @Veteran @Sherlock @MEnes @Polat Şaşmaz @kerem @A. Poyraz Bilgin
Ben katılıyorum.Gala başlıyor. Bu akşam canlı kalan var mı?
@ömer karataş @12.Adam @Veteran @Sherlock @MEnes @Polat Şaşmaz @kerem @A. Poyraz Bilgin
Biz şimdi ne izliyoruz anlamış değilim.Rezil bir final oldu. İçerde'de aynı şeyi yaptılar burada da. Kardeşim romantik komedi dizisi mi bu da mutlu sonla bitiriyoruz? Güzelim dizi klasik Türk sonuyla bitti.
Kaç sezondur büyük sır dediler açıklanmadan bitti. Akın'ın dedesinin ölümünde parmağı vardı oğlan az daha yakalanıyordu ama bir anda unutuldu gitti.
Son reklama kadar idare ediyordu dizi ama o reklamdan sonra "tırt" bir final izlettiler. Gerçekten yakışmadı bu diziye.
Oyuncuların bile anladığından şüpheliyim.Biz şimdi ne izliyoruz anlamış değilim.
Mutsuz son olsaydıda böyle bir final sahnesi izlemeseydik. Çukur izleyicileri bile final için Horzumdan daha iyi senaryo yazıyorlardı.Oyuncuların bile anladığından şüpheliyim.