Ben izlemiyordum ki zaten bu diziyi
Ben izlemiyordum ki zaten bu diziyi
İçerdeyi izliyordun buna niye bakmadınBen izlemiyordum ki zaten bu diziyi
Çakması olduğu içinİçerdeyi izliyordun buna niye bakmadın
Konustumuzu hatırlıyorumda kötü olarak söyledini değil izledin olarak hatırlıyordumÇakması olduğu içinbunu sana defalarca söylemiştim unuttun mu
İyice yaşlanmışsın galibaKonustumuzu hatırlıyorumda kötü olarak söyledini değil izledin olarak hatırlıyordum@xemrexxx @Forumdash @serhatt
Emekli olmamışsın dahaEmekliliği bizde yaşayalım
Emekli yaşlılık halım bu işte gençliğimi sen düşünEmekli olmamışsın daha
DüşünemiyorumEmekli yaşlılık halım bu işte gençliğimi sen düşün
Bu dizi yoklunda bakarsın pazartesi hem değişik bölüm olucak sadece evdenDüşünemiyorum
Mafya dizisi evden olur mu be saçmalıkBu dizi yoklunda bakarsın pazartesi hem değişik bölüm olucak sadece evden
Dizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi olduMafya dizisi evden olur mu be saçmalık
Bitme zamanı gelmiş artık bu dizininDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi olduArasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu@xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
Birisi hamilede diğeride sanırım hamile kalacakBitme zamanı gelmiş artık bu dizinin
Yamaç'ı bozdular iyiceDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi olduArasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu@xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
EfYam'cıyız.Dizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi olduArasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu@xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
kurtlar vadisi pusu da da polat hem inci hem leyla ile olmuştu efsun:inci nehir:leyla oluyor yaniDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi olduArasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu@xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
Bende efsunu tutuyorum oda hamile olduğu açıklanır yakındaEfYam'cıyız.Nehir'i sevmiyorum, Sena gibi gebersin o da en iyisi.
Dizi çizgisini kaybettiDizinin mafyalığı kalmadıkı Yamaç Senayı gömüp şuan iki ayrı partneri var bir bölüm onla bir bölüm bununla ,dizi böyle bir dizi olduArasın yanı şuan iki ayrı kadın sevgilisi var dizide,bu sezonun konusu bu@xemrexxx @kerem @mrt-06 @MEnes @Bully @Silinmiş Üye @serhatt @Forumdash @Turkuazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?