Her kış zulaya atıyolar ama evlenen hiç olmuyorçerezlik olmasın o çeyizlik diyince garip durdu her kış birini mi evlendiriyonuz 😱 @serhatt
Saçmalıklar silsilesiFındık toplamı bitince insanlara her bahçeye girme kuralı geliyor yere düşen fındıkları istedi bahçeden alabiliyorlar başak deniliyorKış için ayırdığımız fındıklarada çeyizlik diyoruzDiğerlerini satıyoruz
Orduyamı ne işte en büyük fındık fabrikasına gidiyor köylerimizin fındıkları sonra türkiye ye dağılıyor o fındıklar topladıklarımdan yemiş bile olabilirsinizSaçmalıklar silsilesi@xemrexxx
Fındık sevmem benOrduyamı ne işte en büyük fındık fabrikasına gidiyor köylerimizin fındıkları sonra türkiye ye dağılıyor o fındıklar topladıklarımdan yemiş bile olabilirsiniz@xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60
Çiğdem in kabusu gibi video
Onun ne işi var Allah korusun Sinem düşünmesi bile diziden soğuttu şuan 😱 😱 😱 @serhattÇiğdem in kabusu gibi video
Tam kabus vallaÇiğdem in kabusu gibi video
Bahaneyle diziyi bırakırsın işte
Duydular canım duydular
Bu arada @xemrexxx ben dısında herkes bıraktı diziyi senden durumlar ne alemDuydular canım duydularBen burada olduğum sürece daha da duyacaklar
Ara ara bakıyordum yani tamamen kopmuş değilim, senin yokluğunda da sezon finalini izlemiştim
@MEnes @MasacRE @Sherlock Kütükler sezon fınalıne bile bakmadan bıraktılarAra ara bakıyordum yani tamamen kopmuş değilim, senin yokluğunda da sezon finalini izlemiştim2.sezon kötü deniyor zaten bence de öyle. Akın Koçovalı için Burak Dakak güzel tercih, genç neslin en başarılı oyuncusuGülperi erken final yapmasa nolcaktı acabaO sessizlikle bir şey çıkacağı belliydi ondan, senarist güzel ters köşe yaptı
Sezon finali, 2.sezonun üzerindeydi beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?