Sonra izlerim kadın ve cinayetlere bakamaya gideyim ancak akşam oluraa yamacın abisini diyorsun hain o
şu sahneyi kaçırmıssın mutlaka izle
Sonra izlerim kadın ve cinayetlere bakamaya gideyim ancak akşam oluraa yamacın abisini diyorsun hain o
kız sizin şirkete noldu resmen eski kaliteli günlerinize dönmüşsünüz UTC ve çukurla ben şok resmen 😱Ahahah attıgın videoya da şarkı mı söylüyor yine Ulan İstanbul
Şuan tekrarı var Aliço haatanede şuanAras takımları çekti. Azcık bakayım da sonra cinayetler ve kadın izlemek için inzivaya çekilcem
Sırf sen beğenesin diye koşuşturuyorumkız sizin şirkete noldu resmen eski kaliteli günlerinize dönmüşsünüz UTC ve çukurla ben şok resmen 😱
O tarz mahallelerde hayatlar öyle zaten. RTÜK esliginde gercegi yanstmaya calisiyor adamlarNiye bu diziye başladım bilmiyorum. Belki de, sektörün en çok övülen dizisini izleyip, yerden yere vurmak içindir. 9. dakikadayım; küfür ve argodan başka bir şey duyamadım. Bi' de o giriş sahnesi neydi ya.
Ben bunu değil Siyah Beyaz Aşk'ı izlemeye başladım.
Aras varkan gıcık İbrahimi mi tercih ettin 😕😕😕Ben bunu değil Siyah Beyaz Aşk'ı izlemeye başladım.
İbrahim daha tatlı kara kara tam istediğim gibi.Aras varkan gıcık İbrahimi mi tercih ettin 😕😕😕
Biticek diziyi Çukur a tercih ediyorsunİbrahim daha tatlı kara kara tam istediğim gibi.
aa yamacın abisini diyorsun hain o
Sonra izlerim kadın ve cinayetlere bakamaya gideyim ancak akşam olurne biçim dizi süreleri var yarabbim
Niye bu diziye başladım bilmiyorum. Belki de, sektörün en çok övülen dizisini izleyip, yerden yere vurmak içindir. 9. dakikadayım; küfür ve argodan başka bir şey duyamadım. Bi' de o giriş sahnesi neydi ya.
O tarz mahallelerde hayatlar öyle zaten. RTÜK esliginde gercegi yanstmaya calisiyor adamlar
sena da serdarı vurarak(bence o vuruyor) gerçek çukurlu oluyor siftah yapıyor resmen
cigdemin oldugu konulardan kacarken @destere isimli videomuzu da koyalimBen bunu değil Siyah Beyaz Aşk'ı izlemeye başladım.
Kiz destere tosbaga degil ki for baligi ile bozayi karisimi garip bir canliTosbağalar o kadar hızlı koşabiliyor muydu@Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?