bu hogathanın kafası fazla ağır gelmiş galiba, koparalım gitsin benceBazı diziler tv reytingleriyle ölçülemez. Ulan İstanbul da öyle bir diziymiş demekki yazık olmuş
bu hogathanın kafası fazla ağır gelmiş galiba, koparalım gitsin benceBazı diziler tv reytingleriyle ölçülemez. Ulan İstanbul da öyle bir diziymiş demekki yazık olmuş
Reytingi düşük olabilir ama izleniyordu diyorum
Sen bir de ikinci bölümü izle ondan sonra kesin izlersinSonunda ilk bölümü izledim @Çiğdem- ve tüm İçerde izleyenler...
Bi içerde degil ama Umut'un:yolu tadında guzel olmuş. Yine ailesi yok dicektim ama sonunda anladık.
Dizinin mhalle atmosferi heika olmuş. Çatılarda gezmeler filan tam görsel showYine yapnişiz dedirtti @batuhankaralar @xemrexxx haa xemrexx demişken senin bülent abla İdris'e aşk mı ilan ettimyde de böyle şiirli filan cilveleşmeler oldugu için bilirsin sen
Neyse Arasın oyunculuğu komedi yönunden iyiydi. Breaking Bad sahnesi iyiydi. Aksiyonluk pek sahne yoktu sanırımArasa ısınamadım hala umutun gömleğini giyiyor gibiydigömleği sonradan çıkarsa da ancak @Çiğdem- sevinmiştir tekne çok vıcık vıcık aşk sahneleri koymuşlar. Aşk demişken selim gay galibahem silah kullanamıyo hem korkuyor, hem hungur hungur aglıyor hem abisinin sevişmesini bekliyoraynı glee'de zoraki erkek olmaya çalişan Kurt gibi
Vartolu her an ulan istanbula bağlyacak sandım. Olmamiş sanki? Aliço yine eşsiz bi karakter olmuş. Ama keşke bu karakter için biraz ara verseymiş. Taktak süper olmuşadam kötuydu mötuydu ama sempatikti. Berber sahnesinde görunce tebessum ettim tak tak diye mırıldandım
Perihan savaştan beklediğimi alamadım laaabu evden kimse aglayarak çıkmayacak filan derken o bildiğimiz heybetli hanım aga ruhunu göremedim. İnş Senayı sudan gelinceye kadar döver@sokak sanati gelin kaynana çatişması olur heralde fragmnd gosterıldı sonuçta?
Genel olarak izlenir ama farih gelince adından söz eden olur mu bilememben Fatih izlerim o gun. İnternetten turk dizisi izlemesi çok zoor. Ama şimdilik pazartesi gecelerimi doldurur.
7/10
içerdenin 1.bölümü gibi geçiş karakter tanımıtıyla geçti ama içerde den daha erken açıldı bu dizi 2.bölümü izle aksiyon açısından süper bir bölümdüSonunda ilk bölümü izledim @Çiğdem- ve tüm İçerde izleyenler...
Bi içerde degil ama Umut'un:yolu tadında guzel olmuş. Yine ailesi yok dicektim ama sonunda anladık.
Dizinin mhalle atmosferi heika olmuş. Çatılarda gezmeler filan tam görsel showYine yapnişiz dedirtti @batuhankaralar @xemrexxx haa xemrexx demişken senin bülent abla İdris'e aşk mı ilan ettimyde de böyle şiirli filan cilveleşmeler oldugu için bilirsin sen
Neyse Arasın oyunculuğu komedi yönunden iyiydi. Breaking Bad sahnesi iyiydi. Aksiyonluk pek sahne yoktu sanırımArasa ısınamadım hala umutun gömleğini giyiyor gibiydigömleği sonradan çıkarsa da ancak @Çiğdem- sevinmiştir tekne çok vıcık vıcık aşk sahneleri koymuşlar. Aşk demişken selim gay galibahem silah kullanamıyo hem korkuyor, hem hungur hungur aglıyor hem abisinin sevişmesini bekliyoraynı glee'de zoraki erkek olmaya çalişan Kurt gibi
Vartolu her an ulan istanbula bağlyacak sandım. Olmamiş sanki? Aliço yine eşsiz bi karakter olmuş. Ama keşke bu karakter için biraz ara verseymiş. Taktak süper olmuşadam kötuydu mötuydu ama sempatikti. Berber sahnesinde görunce tebessum ettim tak tak diye mırıldandım
Perihan savaştan beklediğimi alamadım laaabu evden kimse aglayarak çıkmayacak filan derken o bildiğimiz heybetli hanım aga ruhunu göremedim. İnş Senayı sudan gelinceye kadar döver@sokak sanati gelin kaynana çatişması olur heralde fragmnd gosterıldı sonuçta?
Genel olarak izlenir ama farih gelince adından söz eden olur mu bilememben Fatih izlerim o gun. İnternetten turk dizisi izlemesi çok zoor. Ama şimdilik pazartesi gecelerimi doldurur.
7/10
Bak hala aşık diyor yaiçerdenin 1.bölümü gibi geçiş karakter tanımıtıyla geçti ama içerde den daha erken açıldı bu dizi 2.bölümü izle aksiyon açısından süper bir bölümdü@MasacRE- boşuna aşık olmadı arasıma onun sahneleirne bu bölüm bayılıcaksın
vartoluda 2.bölümde açılıyor şimdiden sevildi baya oda @xemrexxx in herifi
@MasacRE- @xemrexxx
hhaha sen dis atmadan selam veremiyormusun gıcık şeyBak hala aşık diyor ya
Bir daha Arasa aşık dersen MS oylarımı göndermeyeceğimhhaha sen dis atmadan selam veremiyormusun gıcık şey
haha tamam herifi derimBir daha Arasa aşık dersen MS oylarımı göndermeyeceğim
Ahahah attıgın videoya da şarkı mı söylüyor yine Ulan İstanbuliçerdenin 1.bölümü gibi geçiş karakter tanımıtıyla geçti ama içerde den daha erken açıldı bu dizi 2.bölümü izle aksiyon açısından süper bir bölümdü@MasacRE- boşuna aşık olmadı arasıma onun sahneleirne bu bölüm bayılıcaksın
vartoluda 2.bölümde açılıyor şimdiden sevildi baya oda @xemrexxx in herifi
@MasacRE- @xemrexxx
aaa nasıl gece yarısına atrmamıslar yineAhahah attıgın videoya da şarkı mı söylüyor yine Ulan İstanbul
Şuan tekrarı var Aliço haatanede şuanAras takımları çekti. Azcık bakayım da sonra cinayetler ve kadın izlemek için inzivaya çekilcem
Böyle aksiyonların gündüz hiç tadı yok
Daha çok aksiyonlu bölümler gelecek hazır bulmusken izle bitene kadar asıl sahneler gelmedi dahaBöyle aksiyonların gündüz hiç tadı yokdur senin oğlan babasının odasını değişti
Yaa şu korkak oğlan gay dediğim ne ayak? Bi entrikalı bakışlarDaha çok aksiyonlu bölümler gelecek hazır bulmusken izle bitene kadar asıl sahneler gelmedi daha
içerdedeki oğlanı diyorsun sanırımYaa şu korkak oğlan gay dediğim ne ayak? Bi entrikalı bakışlar
Yok selim miş adıiçerdedeki oğlanı diyorsun sanırım
valtoru geldipide sahnesini gördünmü
aa yamacın abisini diyorsun hain oYok selim miş adıvaltorla ortakmiş tamam anladım neden bu hallerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?