- Reaksiyon puanı
- 29,902
- Puanı
- 1,059
Sen izlemiyor musun diziyi 😱 İnsan kendi kanalındaki diziyi izlemez mi yahuKlip mi oldu.
Sen izlemiyor musun diziyi 😱 İnsan kendi kanalındaki diziyi izlemez mi yahuKlip mi oldu.
Sen izlemiyor musun diziyi 😱 İnsan kendi kanalındaki diziyi izlemez mi yahu
Sensin rezil. 😡 Ben izleyince uğuru kaçıyor o yüzden izlemiyorum.Sen de haklısın Show TV gibi rezil ötesi bir kanalda dizi izlemek zulüm zaten
Kanala laf atınca hemen olmamışlarSensin rezil. 😡 Ben izleyince uğuru kaçıyor o yüzden izlemiyorum.
Az bile içim soğmadı.Kanala laf atınca hemen olmamışlarAma kanalın en popüler dizisini izlemek yok, ne anladım ben bu işten@Çiğdem-
Bilerek laf attım zaten tepkini ölçmek içinAz bile içim soğmadı.İçerde gibi sezon sonuna doğru başlarım, merak etme kıymetli yorumlarımı bekliyorsun biliyorum ama biraz bekliycen.
Saçlarını kestirince benlik olmuş.Ne kapacağım be @Yiğitt in olsun Çağatay'ın yokluğunda Aras'la idare eder artıkVartolu'yu ben de sevdim kötü adam dediğin böyle yer yer eğlenceli falan olacak
Kanala laf atınca hemen olmamışlarAma kanalın en popüler dizisini izlemek yok, ne anladım ben bu işten@Çiğdem-
İçerdeyi izliyordun galiba atacan çukuruda izlemeye baslar yakındaSensin rezil. 😡 Ben izleyince uğuru kaçıyor o yüzden izlemiyorum.
Evet ablacım kışın başlarım.İçerdeyi izliyordun galiba atacan çukuruda izlemeye baslar yakında
Evet izliyordu ondan şaşırdım ben deİçerdeyi izliyordun galiba atacan çukuruda izlemeye baslar yakında
Gerçekten çok kötü bir insan, evlerden ırak Yarabbim sen uzak tut.
Ne kötülüğümü gördünüzGerçekten çok kötü bir insan, evlerden ırak Yarabbim sen uzak tut.
Şu resimleri koymayın ya Ozan bile forumu kapamaktan vazgeçti.Ne kötülüğümü gördünüz
hhahaha acıyasım geldi benimdeNe kötülüğümü gördünüz
Arkadan birde şu müzik.
aaa bu müzik efsane gerçektenArkadan birde şu müzik.
Dilencilere para vermeyi 4 yıl önce bıraktım zaten hepsi zengin.aaa bu müzik efsane gerçekten
dilenciler bnu çalarak para istese cebimde ne varsa verirdim galiba
Vatanım Sensin'e de bölüm aç.Dizinin ayrı bölümü akşama en geç yarına gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?