parlakları seviyorum
01 i izlemiyorsundur herhaldeKISMET...
Yok izlemedim onu. Kuzgun'u bitirdim sıra Çukur'a geldi. 1 hafta 10 gün içinde hızlandırılmış biçimde kalan bölümleri tamamlamayı düşünüyorum, bakalım ne zaman bitecek.01 i izlemiyorsundur herhalde
Pazartesiye kadar hazır olman lazım disiplinli komutan olmuşsunYok izlemedim onu. Kuzgun'u bitirdim sıra Çukur'a geldi. 1 hafta 10 gün içinde hızlandırılmış biçimde kalan bölümleri tamamlamayı düşünüyorum, bakalım ne zaman bitecek.
Pazartesi'ye yetişmem zor gibi. Bölüm süreleri çok uzun. Gerçi büyük ihtimal ileri sara sara izleyeceğim ama yine de zor yani.Pazartesiye kadar hazır olman lazım disiplinli komutan olmuşsun
Hafta sonu vaktim oluyor, anca o zaman izlerim.Sen izledinmi @kerem
Kudurmuş yine Durmak yok hiç
Mal adam olacaktır yine en kısa zamandaYamacın deli rollerini seviyorum 2.bölümede kalsaydı keşke @xemrexxx
Ergenler tepki gösterir diye Yamaçla da berabere kaldılar dövüşte
Biz Azeri gerçekleri öğrenecek,dost olacak diye beklerken adam çukur tarihinin en büyük düşmanı olmuş.Yapımcı harbi çok cimriymiş.Diziye yeni bir düşman getirmek masraf etmek istememiş.
Artık akıllanmaz herhaldeMal adam olacaktır yine en kısa zamanda
Güzel başladılar boşa vakit kaybetmeHafta sonu vaktim oluyor, anca o zaman izlerim.
En geç diğer pazartesiye ozaman 2 haftan varPazartesi'ye yetişmem zor gibi. Bölüm süreleri çok uzun. Gerçi büyük ihtimal ileri sara sara izleyeceğim ama yine de zor yani.