Çukur 64.Bölüm Fragmanı

Kız bana zaten sarıp laf atmışsın, sonra sonda yine etikete ekletmişsin

Çukur izlemiyorum ve kimi diyorsun bilmiyorum ama ilgilenmiyorum

Reactions: xemrexxx
Reactions: Forumdash and Dosi
sıfır bir dizisinde oynuyormuş ben de bilmiyorum
klasik siz sapıklara lafımı atayım dedim
Yahu benim nezaman bir sapıklığımı gördün? 😱😱
zaten sonada etiketleyerek kafanın karışık olduğunu göstermişsin

selim im oğlu olacak diyolladı babasından büyük duruyor bu
neyse ki farklı karakter olmuş
Yaa selime bi çocuk kakalamaya calişiyorlar ama o kdar buyuk olmaz.Selimin sevgilisi olur bu ancak

Selim en son parkta oynayan cocuklara bakıyordu. Şimdi kimlere bakıyor bilemiyorum. Şu leş 4 bölümde bitse de gitsek

Lafı çevirme
Sen normalde laf atmadıklarını sona atıyon. Benide sona atmışsın yani aslında beni sapık görmüyorsun. Aklın karışmış, onu diyorum
Yaa selime bi çocuk kakalamaya calişiyorlar ama o kdar buyuk olmaz.Selimin sevgilisi olur bu ancak

Selim en son parkta oynayan cocuklara bakıyordu. Şimdi kimlere bakıyor bilemiyorum. Şu leş 4 bölümde bitse de gitsek
zaten forumda 3 tane dişi sapık var yani sonda yazılma ihtimalin %33.333333333333333333333333333333333333 eyyyy isveç cadolozu

good nightlar ola size uykum geldi

Reactions: Dosi and Forumdash
Lafı çevirme
Sen normalde laf atmadıklarını sona atıyon. Benide sona atmışsın yani aslında beni sapık görmüyorsun. Aklın karışmış, onu diyorum
Beni de bazen 3 yada 4. olarak etiketliyor. Oltaya mı gelsin diye beklıyor napıyor

Reactions: Dosi
zaten forumda 3 tane dişi sapık var yani sonda yazılma ihtimalin %33.333333333333333333333333333333333333 eyyyy isveç cadolozu

good nightlar ola size uykum geldi
Beni de bazen 3 yada 4. olarak etiketliyor. Oltaya mı gelsin diye beklıyor napıyor
Bana sapık diyonda 1 tane bile sapıkça mesajım yok
Hangi oyuncuyu sorsan tipsiz diyorum
Üstü açık olanlara bakmıyorum. Sevmiyorum. Yani sapıllığın S'si yok bende