Kız bana zaten sarıp laf atmışsın, sonra sonda yine etikete ekletmişsin@Çiğdem @vadikızı @Dosi üçlüsü bu yeni gelen oğlana da kabarırturabi sever @Maskeli Fedai de bayılır @xBUGRAx aralarına 3. olarak katılır derkene @serhatt a zaten erkek olsun yeter @Forumdash ı bilmiyorum diziye alırken kalite kontrol yapmıştır zaar
@MasacRE @ömer karataş @DarkLegenD @Sherlock @Dosi
Kimkine bu?@Çiğdem @vadikızı @Dosi üçlüsü bu yeni gelen oğlana da kabarırturabi sever @Maskeli Fedai de bayılır @xBUGRAx aralarına 3. olarak katılır derkene @serhatt a zaten erkek olsun yeter @Forumdash ı bilmiyorum diziye alırken kalite kontrol yapmıştır zaar
@MasacRE @ömer karataş @DarkLegenD @Sherlock @Dosi
Kimkine bu?
sıfır bir dizisinde oynuyormuş ben de bilmiyorumKız bana zaten sarıp laf atmışsın, sonra sonda yine etikete ekletmişsin
Çukur izlemiyorum ve kimi diyorsun bilmiyorum ama ilgilenmiyorum![]()
Yahu benim nezaman bir sapıklığımı gördün? 😱😱sıfır bir dizisinde oynuyormuş ben de bilmiyorumklasik siz sapıklara lafımı atayım dedim
![]()
Dicektim 31 mi 01den ne birisini transfer edecektik. Bacım merakla beklıyordu bunusıfır bir dizisinde oynuyormuş ben de bilmiyorumklasik siz sapıklara lafımı atayım dedim
![]()
ayyy tutturdun illa adın başta yazacak baş sapık olucan diye ay ne büyük derdin var böyle 😱 evlerden ırakYahu benim nezaman bir sapıklığımı gördün? 😱😱
zaten sonada etiketleyerek kafanın karışık olduğunu göstermişsin![]()
selim im oğlu olacak diyolladı babasından büyük duruyor buDicektim 31 mi 01den ne birisini transfer edecektik. Bacım merakla beklıyordu bunu![]()
Lafı çevirmeayyy tutturdun illa adın başta yazacak baş sapık olucan diye ay ne büyük derdin var böyle 😱 evlerden ırak@Sherlock @Forumdash
Yaa selime bi çocuk kakalamaya calişiyorlar ama o kdar buyuk olmaz.Selimin sevgilisi olur bu ancakselim im oğlu olacak diyolladı babasından büyük duruyor buneyse ki farklı karakter olmuş
![]()
Lafı çevirmeSen normalde laf atmadıklarını sona atıyon. Benide sona atmışsın yani aslında beni sapık görmüyorsun. Aklın karışmış, onu diyorum
![]()
zaten forumda 3 tane dişi sapık var yani sonda yazılma ihtimalin %33.333333333333333333333333333333333333 eyyyy isveç cadolozuYaa selime bi çocuk kakalamaya calişiyorlar ama o kdar buyuk olmaz.Selimin sevgilisi olur bu ancak
Selim en son parkta oynayan cocuklara bakıyordu. Şimdi kimlere bakıyor bilemiyorum. Şu leş 4 bölümde bitse de gitsek![]()
Beni de bazen 3 yada 4. olarak etiketliyor. Oltaya mı gelsin diye beklıyor napıyorLafı çevirmeSen normalde laf atmadıklarını sona atıyon. Benide sona atmışsın yani aslında beni sapık görmüyorsun. Aklın karışmış, onu diyorum
![]()
zaten forumda 3 tane dişi sapık var yani sonda yazılma ihtimalin %33.333333333333333333333333333333333333 eyyyy isveç cadolozu
good nightlar ola size uykum geldi![]()
Bana sapık diyonda 1 tane bile sapıkça mesajım yokBeni de bazen 3 yada 4. olarak etiketliyor. Oltaya mı gelsin diye beklıyor napıyor![]()
Seni yoldan cıkarması için napması lazım asdfasghdfjsklfşdsfBana sapık diyonda 1 tane bile sapıkça mesajım yokHangi oyuncuyu sorsan tipsiz diyorum
Üstü açık olanlara bakmıyorum. Sevmiyorum. Yani sapıllığın S'si yok bende
![]()
İradem kuvvetlidir. Başka kapıya gitsinSeni yoldan cıkarması için napması lazım asdfasghdfjsklfşdsf@xemrexxx
Kırılır o kapılar merak etmeİradem kuvvetlidir. Başka kapıya gitsin![]()
Senelerdir kimse kıramadıKırılır o kapılar merak etme![]()
Kendini keşiftesin galibaSenelerdir kimse kıramadıBu forumda yeterince sapıklar var. Uzak durun benden
![]()
Anlamadığım konulara çekmeyin beni ya. mesajını tam anlamadım ve anlamakta istemiyorumKendini keşiftesin galiba![]()