Çukur 64.Bölüm Fragmanı

@Çiğdem @vadikızı @Dosi üçlüsü bu yeni gelen oğlana da kabarır :A turabi sever @Maskeli Fedai de bayılır @xBUGRAx aralarına 3. olarak katılır derkene @serhatt a zaten erkek olsun yeter @Forumdash ı bilmiyorum diziye alırken kalite kontrol yapmıştır zaar:A @MasacRE @ömer karataş @DarkLegenD @Sherlock @Dosi
Kız bana zaten sarıp laf atmışsın, sonra sonda yine etikete ekletmişsin :A
Çukur izlemiyorum ve kimi diyorsun bilmiyorum ama ilgilenmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash and Dosi
Yahu benim nezaman bir sapıklığımı gördün? 😱😱
zaten sonada etiketleyerek kafanın karışık olduğunu göstermişsin :A
ayyy tutturdun illa adın başta yazacak baş sapık olucan diye ay ne büyük derdin var böyle 😱 evlerden ırak :A @Sherlock @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
ayyy tutturdun illa adın başta yazacak baş sapık olucan diye ay ne büyük derdin var böyle 😱 evlerden ırak :A @Sherlock @Forumdash
Lafı çevirme :A Sen normalde laf atmadıklarını sona atıyon. Benide sona atmışsın yani aslında beni sapık görmüyorsun. Aklın karışmış, onu diyorum :A

selim im oğlu olacak diyolladı babasından büyük duruyor bu :F neyse ki farklı karakter olmuş :F
Yaa selime bi çocuk kakalamaya calişiyorlar ama o kdar buyuk olmaz.Selimin sevgilisi olur bu ancak:F

Selim en son parkta oynayan cocuklara bakıyordu. Şimdi kimlere bakıyor bilemiyorum. Şu leş 4 bölümde bitse de gitsek:T:

Lafı çevirme :A Sen normalde laf atmadıklarını sona atıyon. Benide sona atmışsın yani aslında beni sapık görmüyorsun. Aklın karışmış, onu diyorum :A
Yaa selime bi çocuk kakalamaya calişiyorlar ama o kdar buyuk olmaz.Selimin sevgilisi olur bu ancak:F

Selim en son parkta oynayan cocuklara bakıyordu. Şimdi kimlere bakıyor bilemiyorum. Şu leş 4 bölümde bitse de gitsek:T:
zaten forumda 3 tane dişi sapık var yani sonda yazılma ihtimalin %33.333333333333333333333333333333333333 eyyyy isveç cadolozu :A

good nightlar ola size uykum geldi :X

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Forumdash
zaten forumda 3 tane dişi sapık var yani sonda yazılma ihtimalin %33.333333333333333333333333333333333333 eyyyy isveç cadolozu :A

good nightlar ola size uykum geldi :X
Beni de bazen 3 yada 4. olarak etiketliyor. Oltaya mı gelsin diye beklıyor napıyor:F
Bana sapık diyonda 1 tane bile sapıkça mesajım yok :A Hangi oyuncuyu sorsan tipsiz diyorum :A Üstü açık olanlara bakmıyorum. Sevmiyorum. Yani sapıllığın S'si yok bende :A