- Reaksiyon puanı
- 85,519
- Puanı
- 1,060
Zibidinden nasıl vazgeçtinBende onu dedim az önce o da gebermeli
Kuduza bak herkesi elden geçirdiYamacın rolu bu dizide ilgilimi ara sıra delirmeleri hariç çekmedi Vartoluyuda bu sezon Salih mıymıntısı yaptılar@Sherlock @serhatt @MasacRE @Forumdash
Mahsun bu sezonun tek yıldızıyı bence
Besle kargayı oysun gözünü analizci oğlan ne diyor böyle 😱😱😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash @Sherlock @MasacRE @ömer karataş
Celasun ölmesin de iki ecünnü ölebilirBak buna katılırım, Akşın - Celasun - Karaca üçlüsü bomboş üçlü. Üçünü de öldür, yokluklarını fark etmez izleyici. Adım gibi eminim.@Çiğdem
Yamacın rolu bu dizide ilgilimi ara sıra delirmeleri hariç çekmedi Vartoluyuda bu sezon Salih mıymıntısı yaptılar@Sherlock @serhatt @MasacRE @Forumdash
Kendin etiket ediyorsun @Maskeli Fedai yi parlaklı sohbetine fikrini istiyorsun ne düşüneyim başka ayoll
Kız ben o niyetle etiketlemiyom fesat çıkaran sensinKendin etiket ediyorsun @Maskeli Fedai yi parlaklı sohbetine fikrini istiyorsun ne düşüneyim başka ayoll
Analizci oğlana laf ediyorsan gözümden düştü zaten Mahsun ölücek diyorNeyse ben artık bu saçma dizi hakkında analizler yapmak istemiyorum, nasılsa ne desek tutuyor.
Kendin etiket ediyorsun @Maskeli Fedai yi parlaklı sohbetine fikrini istiyorsun ne düşüneyim başka ayoll
Bunun aklı fikri fesatlıkta serhatKız ben o niyetle etiketlemiyom fesat çıkaran sensin
Görüyorsun dimi zorla birbirimize düşürmek istiyorBunun aklı fikri fesatlıkta serhatKendi haline bırak gitsin
Düşüremeyecek amaGörüyorsun dimi zorla birbirimize düşürmek istiyor@Çiğdem
BUnu teneşir paklar artıkYamacın rolu bu dizide ilgilimi ara sıra delirmeleri hariç çekmedi Vartoluyuda bu sezon Salih mıymıntısı yaptılar@Sherlock @serhatt @MasacRE @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?