SallamaBen de Aras'ın oyunculuğunu yapıyorum ne var yani, mesela seçim günü sabah 5'e kadar sonuçları takip ederken öyle bakıyordum ekrana
SallamaBen de Aras'ın oyunculuğunu yapıyorum ne var yani, mesela seçim günü sabah 5'e kadar sonuçları takip ederken öyle bakıyordum ekrana
Ee sen de sallamayacaksın o zaman, sen kim Çağatay gibi rol yapmak kimSallama
Allahın şanslı kuluymuş ikisi de, kurtuldular ecünnülerden @Çiğdem @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Ee sen de sallamayacaksın o zaman, sen kim Çağatay gibi rol yapmak kim
Üzerine serhati atarim kütüğü oyar ona göre masacre efendi haddini bilAllahın şanslı kuluymuş ikisi de, kurtuldular ecünnülerden @Çiğdem @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Beni kötü emellerine alet etme terbiyesizÜzerine serhati atarim kütüğü oyar ona göre masacre efendi haddini bil
Bayık oyunculuk işte @ÇiğdemBen de Aras'ın oyunculuğunu yapıyorum ne var yani, mesela seçim günü sabah 5'e kadar sonuçları takip ederken öyle bakıyordum ekrana
aşağıya düştüklerinde telefon gelir kavga biter senayı bulurlar ölü olarakYamaç deliriyor @Çiğdem in herifini gebertir inş.
@Forumdash @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş
@mesmeso61 @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem ve izleyen herkes.
İkisi de @Çiğdem in herifi Bu ikisinin kavgasını izlemeye kalbi dayanmaz, hık diye gider hogatha artık @xemrexxxYamaç deliriyor @Çiğdem in herifini gebertir inş.
@mesmeso61 @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem ve izleyen herkes.
Kimi tutacak bakalım cadolozİkisi de @Çiğdem in herifi Bu ikisinin kavgasını izlemeye kalbi dayanmaz, hık diye gider hogatha artık @xemrexxx
Ahahahah Çağatayla Aras'ın düşmesi gibi düşecekler mi Resmen İçerde çakması oldu İçerde > Çukur @ÇiğdemYamaç deliriyor @Çiğdem in herifini gebertir inş.
Aaa ben ecünnüyle alakalı kısma değilde Araslı kısma dikkat ettim Sezon fınalınde Yamaç rüyasında kendisini hani Aliço gibi görmüştüya senin sonun böyle olacak demişti Aliço ona Arası üçüncü sezon öyle görebiliriz 😱😱😱 @Forumdash @MEnes @Sherlock @MasacRE @serhatt @ömer karataşBu olay Halkalı şeker dizisinde olsa @MEnes analiz adı altında 1.5 sayfa methiye siralardi @DarkLegenD @Dosi
Senin tek yapabildiğin rol kütük rolu oda rolden sayılmaz yaratılışında var @Forumdash @xemrexxx @serhatt @Sherlock @MEnesBen de Aras'ın oyunculuğunu yapıyorum ne var yani, mesela seçim günü sabah 5'e kadar sonuçları takip ederken öyle bakıyordum ekrana
Yamaç deliriyor @Çiğdem in herifini gebertir inş.
Ahahahah Çağatayla Aras'ın düşmesi gibi düşecekler mi Resmen İçerde çakması oldu İçerde > Çukur @Çiğdem
İkisi de @Çiğdem in herifi Bu ikisinin kavgasını izlemeye kalbi dayanmaz, hık diye gider hogatha artık @xemrexxx
aşağıya düştüklerinde telefon gelir kavga biter senayı bulurlar ölü olarak
Aaa biliyordum sahne daha çekim aşamasındaykan hemen haberim olmuş 1 haftadır kendimi buna alıştırmaya çalısıyordum 😱😱😱 @12.AdamKimi tutacak bakalım cadoloz
Yamaç orda kum atmıştı Çağataycığımın gözüne Burda napacak bakalımAaa biliyordum sahne daha çekim aşamasındaykan hemen haberim olmuş 1 haftadır kendimi buna alıştırmaya çalısıyordum 😱😱😱 @12.Adam
Kimin dövüceği yönünden birini tutmak değilde Mahsun ölmesin yeter diye izleyecem İçerde gibi samanlığa falan düşerler belki @Forumdash abicim iyi hatırlattı