Çukur - 60. Bölüm Fragmanı | 2. Sezon 27. Bölüm

• İlginç
Reactions: MasacRE and serhatt
Bu olay Halkalı şeker dizisinde olsa @MEnes analiz adı altında 1.5 sayfa methiye siralardi:A @DarkLegenD @Dosi
Aaa ben ecünnüyle alakalı kısma değilde Araslı kısma dikkat ettim :A :A :A Sezon fınalınde Yamaç rüyasında kendisini hani Aliço gibi görmüştüya senin sonun böyle olacak demişti Aliço ona :F Arası üçüncü sezon öyle görebiliriz 😱😱😱 @Forumdash @MEnes @Sherlock @MasacRE @serhatt @ömer karataş
yamaç.png

Ahahahah Çağatayla Aras'ın düşmesi gibi düşecekler mi :F Resmen İçerde çakması oldu:A İçerde > Çukur:A @Çiğdem
İkisi de @Çiğdem in herifi :A Bu ikisinin kavgasını izlemeye kalbi dayanmaz, hık diye gider hogatha artık :A @xemrexxx
aşağıya düştüklerinde telefon gelir kavga biter senayı bulurlar ölü olarak
Kimi tutacak bakalım cadoloz :A
Aaa biliyordum sahne daha çekim aşamasındaykan hemen haberim olmuş 1 haftadır kendimi buna alıştırmaya çalısıyordum 😱😱😱 @12.Adam

Kimin dövüceği yönünden birini tutmak değilde Mahsun ölmesin yeter diye izleyecem :A :A :A İçerde gibi samanlığa falan düşerler belki @Forumdash abicim iyi hatırlattı :Z:Z:Z

Aaa biliyordum sahne daha çekim aşamasındaykan hemen haberim olmuş 1 haftadır kendimi buna alıştırmaya çalısıyordum 😱😱😱 @12.Adam

Kimin dövüceği yönünden birini tutmak değilde Mahsun ölmesin yeter diye izleyecem :A:A:A İçerde gibi samanlığa falan düşerler belki @Forumdash abicim iyi hatırlattı :Z:Z:Z
Yamaç orda kum atmıştı Çağataycığımın gözüne:T: Burda napacak bakalım :A

• Harika
Reactions: Çiğdem