- Reaksiyon puanı
- 85,519
- Puanı
- 1,060
Zibidinden nasıl vazgeçtinBende onu dedim az önce o da gebermeli![]()
Kuduza bak herkesi elden geçirdiYamacın rolu bu dizide ilgilimi ara sıra delirmeleri hariç çekmedi Vartoluyuda bu sezon Salih mıymıntısı yaptılar@Sherlock @serhatt @MasacRE @Forumdash
Mahsun bu sezonun tek yıldızıyı bence![]()
Besle kargayı oysun gözünü analizci oğlan ne diyor böyle 😱😱😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash @Sherlock @MasacRE @ömer karataş
Celasun ölmesin de iki ecünnü ölebilirBak buna katılırım, Akşın - Celasun - Karaca üçlüsü bomboş üçlü. Üçünü de öldür, yokluklarını fark etmez izleyici. Adım gibi eminim.@Çiğdem
Yamacın rolu bu dizide ilgilimi ara sıra delirmeleri hariç çekmedi Vartoluyuda bu sezon Salih mıymıntısı yaptılar@Sherlock @serhatt @MasacRE @Forumdash
Kendin etiket ediyorsun @Maskeli Fedai yi parlaklı sohbetine fikrini istiyorsun ne düşüneyim başka ayoll
Kız ben o niyetle etiketlemiyom fesat çıkaran sensinKendin etiket ediyorsun @Maskeli Fedai yi parlaklı sohbetine fikrini istiyorsun ne düşüneyim başka ayoll![]()
Analizci oğlana laf ediyorsan gözümden düştü zaten Mahsun ölücek diyorNeyse ben artık bu saçma dizi hakkında analizler yapmak istemiyorum, nasılsa ne desek tutuyor.![]()
Kendin etiket ediyorsun @Maskeli Fedai yi parlaklı sohbetine fikrini istiyorsun ne düşüneyim başka ayoll![]()
![]()
![]()
Bunun aklı fikri fesatlıkta serhatKız ben o niyetle etiketlemiyom fesat çıkaran sensin![]()
Görüyorsun dimi zorla birbirimize düşürmek istiyorBunun aklı fikri fesatlıkta serhatKendi haline bırak gitsin
![]()
Düşüremeyecek amaGörüyorsun dimi zorla birbirimize düşürmek istiyor@Çiğdem
BUnu teneşir paklar artıkYamacın rolu bu dizide ilgilimi ara sıra delirmeleri hariç çekmedi Vartoluyuda bu sezon Salih mıymıntısı yaptılar@Sherlock @serhatt @MasacRE @Forumdash
![]()
![]()