Çukur 58.Bölüm Yorumları

Bidonlarla kurşuN geçirmez barikatmı kurdular banamı öyle geldi
@Forumdash @xemrexxx @MEnes

Reactions: MEnes and Sherlock
Evet, Emmi'ymiş. Fikret'i kaçıranların kim olduğunu anlayıp, öldürüyor ama onu bulamıyor. Sakallarını ve saçlarını siyaha boyamışlar.
Emmi Mahsuna olayı anlatıp olayı çözmesi lazımdı daha anlatsa nolacak ölen ölmüş

Ama en azından Senayı kaçırdı orası iyi

Reactions: Sherlock
Emmi Mahsuna olayı anlatıp olayı çözmesi lazımdı daha anlatsa nolacak ölen ölmüş

Ama en azından Senayı kaçırdı orası iyi

Emmi'nin anladığım kadarıyla o çocuğun Mahsun olduğundan haberi yok. Zaten bu saatten sonra olsa bile ne işe yarayacak onu da bilmiyorum. Gerçekten biz neden öyle bir sahne izledik? Çok saçma. Hadi Emmi, Mahsun'un babası çıksa bir şey demeyeceğim. Tamamen süre dolsun diye konulmuş bir sahne.

Reactions: Çiğdem
Bu arada Sena'nın kaçırılma olayı var bak onu unutmuşum. Orada neredeyse 10 tane kadın var, birisi de çıkıp demiyor "Sena nerede?" diye. Gerçekten inanılmaz hatalar vardı ya. Düşündükçe aklıma geliyor.
@Çiğdem

Olay böyle sonuclanınca anlamı kalmadı yanı Yamaçlar drumu Emmiye anlatıp bir şekilde Emmide mahsunun o adamın oğlu oldunu öğrenip olayı çözmesi lazımdı yanı mantıklısı bu geliyor bana

Birde Mahsun kaçırılmadan önce annesini hatırlıyor gencecik kadın ama Mahsunun hatırladığı kadının annesi yaşında birisini görüyoruz geçmiş sahnede
@Forumdash @xemrexxx

Cumali tek tek kontrol ediyor arabaya binenleri sena nerde demiyor evet

Ama şakasına sohbet ederkens enayı alıp kaçırsa mahsun yamaçtan kurtarsa diyordum

Ya yok yok, bu dizide MANTIK denen kelime dün itibariyle tamamen yok oldu. Zaten önceden de mantık hataları yaptıkları olmuştu ama dünkü bölümde MANTIK kelimesinin M'si dahi yoktu. Hataların hepsini üşenmeyip yazsan, kitap olur.

Orası da ayrı. Mahsun ilk çocukluğunu hatırladığında annesini başkası oynuyordu, genç bir oyuncu. Ama Emmi'nin Mahsun'u aradığı sahnede annesini yaşlı halini canlandıran oyuncu oynuyordu. Ya şu bölümü hadi senarist yazdı, hadi yönetmen çekti, kurgu aşamasında kimse çıkıp "BABA BU NE?" demedi mi? İnanılmaz gerçekten inanılmaz.

Cumali tek tek kontrol ediyor arabaya binenleri sena nerde demiyor evet

Ama şakasına sohbet ederkens enayı alıp kaçırsa mahsun yamaçtan kurtarsa diyordum

Hayır benim anlamadığım, Cumali orada Sena'nın olmadığını fark etmedi, kadınları arabaya bindirdi, sonra arabaya binen kadınlar da mı fark etmedi? Mantıken arabada giderlerken fark edip, Cumali'yi arayıp söylemeleri lazım. Cumali hiçbir şey olmamış gibi mahalleye falan gitti. Gerçekten saçmalık.

En azından adam farkında kabul etmiş
Bence şuan @DarkLegenD gibi izliyor bune diyordur kendi kendine
@ömer karataş

Kimsenin umrunda değil demekki
İnş Yamaçta fark etmez ve tamamen kurtuluruz yokmuş gibi devam etsinler

En azından adam farkında kabul etmiş
Bence şuan @DarkLegenD gibi izliyor bune diyordur kendi kendine
@ömer karataş

Ya kabul etse ne olacak?
Her hafta 120 dakikalık dizi yazıyor diye yer yer mantık hataları olabilir diyoruz ama YER YER olabilir. Dünkü bölüm baştan sona mantıksızlıklarla doluydu, bence dünkü bölümü tamamen yok etsinler. Yerine tekrar, yeni bir 58. bölüm yazıp, çekip, yayınlasınlar.

Ama cok geç konusuyorsunuz
Dün gece sıcaği sıcağina söyledim

Ahahaha az önceki öette elma yiyen kadın gepgenç kadın(mahsunun anası) birden yaşlı olarak flashback yapılıyor