Çukur 58.Bölüm Yorumları

Yok ya, sözlerimi geri alıyorum. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Senaryo konusuna girmiyorum, hadi orası neyse. Sonuçta bu kadar bariz bir ve gözümüze sokulan bir saçmalık yok senaryoda. YA BU SAHNE NEDİR NEDİR? :A Komedi gibi ya, davul çalan dayı, yorulup dinlenen dayı, sapanlarla silahlı adamlara saldırılması, cümbür cemaat karşı tarafa ateş ederken kurşunların arkadaşlarına asla ama asla isabet etmemesi, tekerleğin içinde döne döne ateş eden adam...

Bir sürü mantık hatası sayılabilir daha. Çekemiyorsanız, bütçeniz yoksa çekmeyin ya. Çok zor değil, bütçen kadar çek. Efekt yapmayı beceremiyorsan, yapma, ateş efekti de olmasın sahnede. Neresinden tutsan elinde kalır şu sahne ya. Gerçekten inanılmaz. Bu dizinin çatışma sahneleri zaten çok başarılı değildi, duygusal sahneleri gerçekten güzel ve başarılı çektiklerini düşünüyordum ama şu sahneyi çeken bir yönetmene asla ama asla başarılı diyemem. Dizinin yönetmeni adına ben utandım, o kadar diyorum. :A
Bidonlarla kurşuN geçirmez barikatmı kurdular banamı öyle geldi :F :F :F @Forumdash @xemrexxx @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Evet, Emmi'ymiş. Fikret'i kaçıranların kim olduğunu anlayıp, öldürüyor ama onu bulamıyor. Sakallarını ve saçlarını siyaha boyamışlar. :A
Emmi Mahsuna olayı anlatıp olayı çözmesi lazımdı daha anlatsa nolacak ölen ölmüş :F :F :F

Ama en azından Senayı kaçırdı orası iyi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Emmi Mahsuna olayı anlatıp olayı çözmesi lazımdı daha anlatsa nolacak ölen ölmüş :F:F:F

Ama en azından Senayı kaçırdı orası iyi :A:A:A

Emmi'nin anladığım kadarıyla o çocuğun Mahsun olduğundan haberi yok. Zaten bu saatten sonra olsa bile ne işe yarayacak onu da bilmiyorum. Gerçekten biz neden öyle bir sahne izledik? Çok saçma. Hadi Emmi, Mahsun'un babası çıksa bir şey demeyeceğim. Tamamen süre dolsun diye konulmuş bir sahne. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bu arada Sena'nın kaçırılma olayı var bak onu unutmuşum. Orada neredeyse 10 tane kadın var, birisi de çıkıp demiyor "Sena nerede?" diye. Gerçekten inanılmaz hatalar vardı ya. Düşündükçe aklıma geliyor. :A @Çiğdem

• Güldürdün
Emmi'nin anladığım kadarıyla o çocuğun Mahsun olduğundan haberi yok. Zaten bu saatten sonra olsa bile ne işe yarayacak onu da bilmiyorum. Gerçekten biz neden öyle bir sahne izledik? Çok saçma. Hadi Emmi, Mahsun'un babası çıksa bir şey demeyeceğim. Tamamen süre dolsun diye konulmuş bir sahne. :A
Olay böyle sonuclanınca anlamı kalmadı yanı Yamaçlar drumu Emmiye anlatıp bir şekilde Emmide mahsunun o adamın oğlu oldunu öğrenip olayı çözmesi lazımdı yanı mantıklısı bu geliyor bana :A

Birde Mahsun kaçırılmadan önce annesini hatırlıyor gencecik kadın ama Mahsunun hatırladığı kadının annesi yaşında birisini görüyoruz geçmiş sahnede :F :F :F @Forumdash @xemrexxx

Bu arada Sena'nın kaçırılma olayı var bak onu unutmuşum. Orada neredeyse 10 tane kadın var, birisi de çıkıp demiyor "Sena nerede?" diye. Gerçekten inanılmaz hatalar vardı ya. Düşündükçe aklıma geliyor. :A @Çiğdem
Cumali tek tek kontrol ediyor arabaya binenleri sena nerde demiyor evet :A :A :A

Ama şakasına sohbet ederkens enayı alıp kaçırsa mahsun yamaçtan kurtarsa diyordum :F :F :F

• Güldürdün
Olay böyle sonuclanınca anlamı kalmadı yanı Yamaçlar drumu Emmiye anlatıp bir şekilde Emmide mahsunun o adamın oğlu oldunu öğrenip olayı çözmesi lazımdı yanı mantıklısı bu geliyor bana :A

Birde Mahsun kaçırılmadan önce annesini hatırlıyor gencecik kadın ama Mahsunun hatırladığı kadının annesi yaşında birisini görüyoruz geçmiş sahnede :F:F:F @Forumdash @xemrexxx

Ya yok yok, bu dizide MANTIK denen kelime dün itibariyle tamamen yok oldu. Zaten önceden de mantık hataları yaptıkları olmuştu ama dünkü bölümde MANTIK kelimesinin M'si dahi yoktu. Hataların hepsini üşenmeyip yazsan, kitap olur. :A

Orası da ayrı. Mahsun ilk çocukluğunu hatırladığında annesini başkası oynuyordu, genç bir oyuncu. Ama Emmi'nin Mahsun'u aradığı sahnede annesini yaşlı halini canlandıran oyuncu oynuyordu. Ya şu bölümü hadi senarist yazdı, hadi yönetmen çekti, kurgu aşamasında kimse çıkıp "BABA BU NE?" demedi mi? İnanılmaz gerçekten inanılmaz. :A

• Güldürdün
Cumali tek tek kontrol ediyor arabaya binenleri sena nerde demiyor evet :A:A:A

Ama şakasına sohbet ederkens enayı alıp kaçırsa mahsun yamaçtan kurtarsa diyordum :F:F:F

Hayır benim anlamadığım, Cumali orada Sena'nın olmadığını fark etmedi, kadınları arabaya bindirdi, sonra arabaya binen kadınlar da mı fark etmedi? Mantıken arabada giderlerken fark edip, Cumali'yi arayıp söylemeleri lazım. Cumali hiçbir şey olmamış gibi mahalleye falan gitti. Gerçekten saçmalık. :A

• Güldürdün
Ya yok yok, bu dizide MANTIK denen kelime dün itibariyle tamamen yok oldu. Zaten önceden de mantık hataları yaptıkları olmuştu ama dünkü bölümde MANTIK kelimesinin M'si dahi yoktu. Hataların hepsini üşenmeyip yazsan, kitap olur. :A

Orası da ayrı. Mahsun ilk çocukluğunu hatırladığında annesini başkası oynuyordu, genç bir oyuncu. Ama Emmi'nin Mahsun'u aradığı sahnede annesini yaşlı halini canlandıran oyuncu oynuyordu. Ya şu bölümü hadi senarist yazdı, hadi yönetmen çekti, kurgu aşamasında kimse çıkıp "BABA BU NE?" demedi mi? İnanılmaz gerçekten inanılmaz. :A
En azından adam farkında kabul etmiş :F Bence şuan @DarkLegenD gibi izliyor bune diyordur kendi kendine :F :F :F @ömer karataş

Hayır benim anlamadığım, Cumali orada Sena'nın olmadığını fark etmedi, kadınları arabaya bindirdi, sonra arabaya binen kadınlar da mı fark etmedi? Mantıken arabada giderlerken fark edip, Cumali'yi arayıp söylemeleri lazım. Cumali hiçbir şey olmamış gibi mahalleye falan gitti. Gerçekten saçmalık. :A
Kimsenin umrunda değil demekki :F :F :F İnş Yamaçta fark etmez ve tamamen kurtuluruz yokmuş gibi devam etsinler :A :A :A

• Güldürdün
En azından adam farkında kabul etmiş :F Bence şuan @DarkLegenD gibi izliyor bune diyordur kendi kendine :F:F:F @ömer karataş

Ya kabul etse ne olacak? :A Her hafta 120 dakikalık dizi yazıyor diye yer yer mantık hataları olabilir diyoruz ama YER YER olabilir. Dünkü bölüm baştan sona mantıksızlıklarla doluydu, bence dünkü bölümü tamamen yok etsinler. Yerine tekrar, yeni bir 58. bölüm yazıp, çekip, yayınlasınlar. :A

• Güldürdün

Birde Mahsun kaçırılmadan önce annesini hatırlıyor gencecik kadın ama Mahsunun hatırladığı kadının annesi yaşında birisini görüyoruz geçmiş sahnede :F:F:F @Forumdash @xemrexxx
Ama cok geç konusuyorsunuz :F Dün gece sıcaği sıcağina söyledim :A
Ahahaha az önceki öette elma yiyen kadın gepgenç kadın(mahsunun anası) birden yaşlı olarak flashback yapılıyor :F

• Güldürdün