Beyfendinin eli resimdeki beyfendinin eli değildi Sesi de değildi Ayrıcana paravan şirketi varsa adamın tabi satar kendini
Benim oğlan pes etmez Telif vermişlerdi mahkemeyle kazandı tekrar devam ediyorKeşke geberseniz ikinizde
PATLASINBenim oğlan pes etmez Telif vermişlerdi mahkemeyle kazandı tekrar devam ediyor ?A
Ülkede adalet kalmamişBenim oğlan pes etmez Telif vermişlerdi mahkemeyle kazandı tekrar devam ediyor ?A
Sen telif diyordunda oğlan haklı çıkmısÜlkede adalet kalmamiş
Evet de ben vermemiştim. Bu sefer ben verdircemSen telif diyordunda oğlan haklı çıkmıs ?A
Öyle izlemek güzel oluyor bırak takılsın çocuk Gerçi sırtınızdan para kazanıyor helal etEvet de ben vermemiştim. Bu sefer ben verdircem
Artık senin Çukur izlediğine inanmıyor Çocuk baştan aşaği anlatıyor diziyi bunu izlesen kafiÖyle izlemek güzel oluyor bırak takılsın çocuk Gerçi sırtınızdan para kazanıyor helal et
Ay bu ne saçmalık pesDiziden haberim olmasa gerçek sanarım @Forumdash @turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE @ömer karataş @Sherlock @xemrexxx @kerem
Hhaha bugünde bunu gördüm aynı kanaldaAy bu ne saçmalık pes
Dün bende gezdim kanalını. Prodüksiyon iyi ama oyunculug ve espiriler kötüHhaha bugünde bunu gördüm aynı kanalda
ilk 1 dakıkasına bakmanız yeter @xemrexxx kel herifini görsün diye ?A @Forumdash
Haahah demek adam başarılı işte seçimini iyi yapmış Montajlar güzel yani diziyi bilmeyen bu youtuberlerin böyle yaptını bilmeyen birisi ayırt edemez ama espiri konusunda gelişmesi lazım haklısın daha komik olabilir diyalogları ama karşı tarafın sözlerini ve mimiklerini cuk oturtuyorDün bende gezdim kanalını. Prodüksiyon iyi ama oyunculug ve espiriler kötü
Ceto gerçekten neden PUBG oynamıyor Asphalt(galiba) oyunu da değil oynadiği sıradan yariş arabasi oyunu hep PUBG oynasa dizinin konseptine uyardı
Evet bi uyum var sahnelerde ama uzatmasama mı espirileri PS4 espirisi güzeldi ama onu istemem bunu istemem diyerek uzatmişHaahah demek adam başarılı işte seçimini iyi yapmış ?A Montajlar güzel yani diziyi bilmeyen bu youtuberlerin böyle yaptını bilmeyen birisi ayırt edemez ama espiri konusunda gelişmesi lazım haklısın daha komik olabilir diyalogları ama karşı tarafın sözlerini ve mimiklerini cuk oturtuyor
TAMAMEN SAÇMALIKHhaha bugünde bunu gördüm aynı kanalda
ilk 1 dakıkasına bakmanız yeter @xemrexxx kel herifini görsün diye ?A @Forumdash
Buda sizin diziden geçiniyor laf yok ama benim diğer oğlana ediyordun çekemediğin belli oldu işteEvet bi uyum var sahnelerde ama uzatmasama mı espirileri PS4 espirisi güzeldi ama onu istemem bunu istemem diyerek uzatmiş
Kıskanma ayoll Bu adamı bul bence senide dizilerde zibidilerinin yanında sahne versin sana @Forumdash @xemrexxxTAMAMEN SAÇMALIK
Kanalı gezdim demiyormusun Bizim dizilerin izlenmesi düşük. Hem espiri anlayışı var. Öteki bol reklam almak için 10dakkayı sadece 2-3 saniye geçiyor Burda sömürülüyorsun haberin yok bacımBuda sizin diziden geçiniyor laf yok ama benim diğer oğlana ediyordun çekemediğin belli oldu işte ?A
Ahahahah doğru dedin bacım Montajla ekletsin istediği şekildeKıskanma ayoll Bu adamı bul bence senide dizilerde zibidilerinin yanında sahne versin sana @Forumdash @xemrexxx
@serhatt a iltifat etsin zibidileri serhatda kaş göz etsinAhahahah doğru dedin bacım Montajla ekletsin istediği şekilde