Beyfendinin eli resimdeki beyfendinin eli değildiSesi de değildi
Ayrıcana paravan şirketi varsa adamın tabi satar kendini
![]()
Benim oğlan pes etmezKeşke geberseniz ikinizde![]()
PATLASINBenim oğlan pes etmezTelif vermişlerdi mahkemeyle kazandı tekrar devam ediyor ?A
Ülkede adalet kalmamişBenim oğlan pes etmezTelif vermişlerdi mahkemeyle kazandı tekrar devam ediyor ?A
Sen telif diyordunda oğlan haklı çıkmısÜlkede adalet kalmamiş![]()
Evet de ben vermemiştim. Bu sefer ben verdircemSen telif diyordunda oğlan haklı çıkmıs ?A![]()
Öyle izlemek güzel oluyor bırak takılsın çocukEvet de ben vermemiştim. Bu sefer ben verdircem![]()
Artık senin Çukur izlediğine inanmıyorÖyle izlemek güzel oluyor bırak takılsın çocukGerçi sırtınızdan para kazanıyor helal et
![]()
Ay bu ne saçmalık pesDiziden haberim olmasa gerçek sanarım@Forumdash @turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE @ömer karataş @Sherlock @xemrexxx @kerem
Hhaha bugünde bunu gördüm aynı kanaldaAy bu ne saçmalık pes![]()
Dün bende gezdim kanalını. Prodüksiyon iyi ama oyunculug ve espiriler kötüHhaha bugünde bunu gördüm aynı kanalda![]()
ilk 1 dakıkasına bakmanız yeter @xemrexxx kel herifini görsün diye ?A@Forumdash
Haahah demek adam başarılı işte seçimini iyi yapmışDün bende gezdim kanalını. Prodüksiyon iyi ama oyunculug ve espiriler kötü
Ceto gerçekten neden PUBG oynamıyorAsphalt(galiba) oyunu da değil oynadiği sıradan yariş arabasi oyunu hep
PUBG oynasa dizinin konseptine uyardı
![]()
Evet bi uyum var sahnelerde ama uzatmasama mı espirileriHaahah demek adam başarılı işte seçimini iyi yapmış ?AMontajlar güzel yani diziyi bilmeyen bu youtuberlerin böyle yaptını bilmeyen birisi ayırt edemez ama espiri konusunda gelişmesi lazım haklısın daha komik olabilir diyalogları ama karşı tarafın sözlerini ve mimiklerini cuk oturtuyor
![]()
TAMAMEN SAÇMALIKHhaha bugünde bunu gördüm aynı kanalda![]()
ilk 1 dakıkasına bakmanız yeter @xemrexxx kel herifini görsün diye ?A@Forumdash
Buda sizin diziden geçiniyor laf yok ama benim diğer oğlana ediyordun çekemediğin belli oldu işteEvet bi uyum var sahnelerde ama uzatmasama mı espirileriPS4 espirisi güzeldi ama onu istemem bunu istemem diyerek uzatmiş
![]()
Kıskanma ayollTAMAMEN SAÇMALIK![]()
Kanalı gezdim demiyormusunBuda sizin diziden geçiniyor laf yok ama benim diğer oğlana ediyordun çekemediğin belli oldu işte ?A![]()
Ahahahah doğru dedin bacımKıskanma ayollBu adamı bul bence senide dizilerde zibidilerinin yanında sahne versin sana
@Forumdash @xemrexxx
@serhatt a iltifat etsin zibidileri serhatda kaş göz etsinAhahahah doğru dedin bacımMontajla ekletsin istediği şekilde
![]()