Aaa ben bir yazdım mesaja ikinci kez dönüp hayatta bakmam zaten yazım yanlıslarımı birisi uyarınca fark ediyorum oyüzden Oyüzden dönüş edip etmemeni haliyle bilmiyoruz cnm izliyorsun diye ediyoruz
Çukuru niye bıraktın izliyordun sen Senayı savunuyordun
@Çiğdem in listesinde Kemal hızla yükselmişİlk seçenek kulağa daha hoş geliyor
listesi batsın@Çiğdem in listesinde Kemal hızla yükselmiş
Kiz yuzuklunun sesi sizin aron fellere benziyordu @batuhankaralarSadişin bunları basması lazım aslında ?A @serhatt
Aaa sesi hatta elinden boyu posuda ona uygundu anladım ben @ömer karataşKiz yuzuklunun sesi sizin aron fellere benziyordu @batuhankaralar
O dizide kimin eli kimin cebinde belli değil Senin gibi mülayim birisi oraya nasıl getirdi @xBUGRAxYasak Elma başlayınca bıraktım..gerek yok 2. Diziye
çirkinAaa sesi hatta elinden boyu posuda ona uygundu anladım ben @ömer karataş
Ama Yüzüklüde Yücel çıkar büyük ihtimalle adamın elinden sarısın oldunu benimsedim hep nedense ?A
Çukur sayesinde el , kol görelek vucut analizi yapmaya başladık @serhatt
Aman hiçte hüzünlü değil
Sanki izliyorsundaAman hiçte hüzünlü değil
izlemeden de anlaşılıyor boş bi sahne olduğuSanki izliyorsunda ?A
Sen bile acıcaksın @xemrexxx e pardon kel herifeizlemeden de anlaşılıyor boş bi sahne olduğu
Ben kimseye acımam, çünkü acıma acınacak hale gelirsin demişlerSen bile acıcaksın @xemrexxx e pardon kel herife ?A
Karakuzulardan da duygusuz 😱😱😱Ben kimseye acımam, çünkü acıma acınacak hale gelirsin demişler
Duygusuz değil akıllı denir buna Ben her zaman aklımla mantığımla hareket ederimKarakuzulardan da duygusuz 😱😱😱