- Reaksiyon puanı
- 79,192
- Puanı
- 1,060
Bu oğlan da benim diğer bütün parlaklarda benimŞu sempatik oğlan varkan gidip sinir bozucu kişileri buluyorsun ?A![]()
Bu oğlan da benim diğer bütün parlaklarda benimŞu sempatik oğlan varkan gidip sinir bozucu kişileri buluyorsun ?A![]()
Sen zibidi çağatayla Emrah ile takılBu oğlan da benim diğer bütün parlaklarda benim![]()
Aras'ı da isterim 3ü bir aradaSen zibidi çağatayla Emrah ile takıl ?A![]()
Zibidi olmadınsan sana uymuyorAras'ı da isterim 3ü bir arada![]()
Hak etmiş
Aaa gündüz izlemiştim Vartolu Yılan Hikayesi diye yazmıstım foto atmıştım ama reklama giriyor diye yorumum çıkmamıs sanırım onu vadi olarak göstermişte
Aras pek çirkinmişAaa gündüz izlemiştim Vartolu Yılan Hikayesi diye yazmıstım foto atmıştım ama reklama giriyor diye yorumum çıkmamıs sanırım onu vadi olarak göstermişte![]()
Arasın reklamlarını izleyince o reklamları izlediğimi hatırladım@xemrexxx @serhatt @MasacRE @Forumdash kıskanarak gelirler kendi zibidilerinden dolayı ?A
![]()
Senin teorici velet değil mi buAaa gündüz izlemiştim Vartolu Yılan Hikayesi diye yazmıstım foto atmıştım ama reklama giriyor diye yorumum çıkmamıs sanırım onu vadi olarak göstermişte![]()
Arasın reklamlarını izleyince o reklamları izlediğimi hatırladım@xemrexxx @serhatt @MasacRE @Forumdash kıskanarak gelirler kendi zibidilerinden dolayı ?A
![]()
Hahah evet oyüzden @Forumdash @Sherlock ve sen iki kere çatlıcaksınız hem arastan dolayı hemde analizci oğlanımdan dolayıSenin teorici velet değil mi bu![]()
İçerdeye kadar sevmiyordum @turkuazz dizi yarısmadında kullanıyordu Arası kötü puanlar veriyordumAras pek çirkinmiş![]()
İçerde'de tipsizdi burda çok taşİçerdeye kadar sevmiyordum @turkuazz dizi yarısmadında kullanıyordu Arası kötü puanlar veriyordum ?A@xemrexxx
İçerdeye kadar sevmiyordum @turkuazz dizi yarısmadında kullanıyordu Arası kötü puanlar veriyordum ?A@xemrexxx
İki kuduruk yine ortak noktada bulusmussunuzİçerde'de tipsizdi burda çok taş![]()
Aras sadece benim noktam başkasının olamazİki kuduruk yine ortak noktada bulusmussunuz![]()
Nokta tam olarak nerene denk geliyorAras sadece benim noktam başkasının olamaz![]()
O da Arasla bana kalsın karıştırmaNokta tam olarak nerene denk geliyor![]()