Resimden 38 yıl sonra ABD başkanı oluyor yani ben resmen sağolAynı sen
Bu arada Celasun vartolunun adamı oldu sen de @Çiğdem in adamı olucan artık herkes herifinin izinden gitmeli
Resimden 38 yıl sonra ABD başkanı oluyor yani ben resmen sağolAynı sen
Celasun nere ben oraResimden 38 yıl sonra ABD başkanı oluyor yani ben resmen sağol
Bu arada Celasun vartolunun adamı oldu sen de @Çiğdem in adamı olucan artık herkes herifinin izinden gitmeli
Ayy bende bunu paylaşmaya gelmiştim
Nöbeti izledinmi sen fenada başlamamış
Benim karşımda başarılı olmak onun ne haddine
Sen saldında bu anlamazkı pes ettirdim diyor @xemrexxxSaldım kendi halinde takılsın.
Ahahaha evet sizin oraya gelince seni görüp kültür şoku yaşamasın istedim yollarız bi bölüm dikkat et oralarıAyy bende bunu paylaşmaya gelmiştim ?A
En sevdiğim şey kimi seviyorsam kendisini sevdiğim ö zelliğe getiriyor Mustim hasta Beşiktaşlı şimdide Arasın Karadeniz uşağı olması kan çekiyor demek ki ?A @MasacRE @MEnes @Sherlock @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @turkuazz
Ayrıca @Forumdash abiciğimle bu sahnenin ön görüşmesini haftalar önce yapmıştık bizim fındık bahçesine göndericekti arası yazın Hemen hazırlıklara başlamış bizim yöreye uyuma
izledimNöbeti izledinmi sen fenada başlamamış
Nasıldı önerirmisin asker dizileri pek sevmiyorum amaizledim
İşleri kızıştırma koca karıSen saldında bu anlamazkı pes ettirdim diyor ?A @xemrexxx
Aras Karadenizli olamaz olabilemez!!!Ayy bende bunu paylaşmaya gelmiştim ?A
En sevdiğim şey kimi seviyorsam kendisini sevdiğim ö zelliğe getiriyor Mustim hasta Beşiktaşlı şimdide Arasın Karadeniz uşağı olması kan çekiyor demek ki ?A @MasacRE @MEnes @Sherlock @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @turkuazz
Ayrıca @Forumdash abiciğimle bu sahnenin ön görüşmesini haftalar önce yapmıştık bizim fındık bahçesine göndericekti arası yazın Hemen hazırlıklara başlamış bizim yöreye uyuma
youtube'ye yüklendi bölüm izle karar ver :9Nasıldı önerirmisin asker dizileri pek sevmiyorum ama
laz tipi falan yok, haza İstanbul beyefendisi çatla
Belki Arası bir yere kapatırızda zibidi Çağatayı 1 numara olur diye yollamak istiyor zaten bizim oraya @Forumdash @MasacRE
İçimden hiç gelmiyor ama belki göz atarım ilk bölüme Vadi hatrınayoutube'ye yüklendi bölüm izle karar ver :9
ZİBİDİ SENİN BEĞENDİKLERİNE DERLERBelki Arası bir yere kapatırızda zibidi Çağatayı 1 numara olur diye yollamak istiyor zaten bizim oraya @Forumdash @MasacRE
Şu sempatik oğlan varkan gidip sinir bozucu kişileri buluyorsunZİBİDİ SENİN BEĞENDİKLERİNE DERLER