Resimden 38 yıl sonra ABD başkanı oluyor yani ben resmen sağolAynı sen![]()
Bu arada Celasun vartolunun adamı oldu sen de @Çiğdem in adamı olucan artık herkes herifinin izinden gitmeli
Resimden 38 yıl sonra ABD başkanı oluyor yani ben resmen sağolAynı sen![]()
Celasun nere ben oraResimden 38 yıl sonra ABD başkanı oluyor yani ben resmen sağol
Bu arada Celasun vartolunun adamı oldu sen de @Çiğdem in adamı olucan artık herkes herifinin izinden gitmeli![]()
Ayy bende bunu paylaşmaya gelmiştim
Nöbeti izledinmi sen fenada başlamamış
Benim karşımda başarılı olmak onun ne haddine![]()
Sen saldında bu anlamazkı pes ettirdim diyorSaldım kendi halinde takılsın.![]()
Ahahaha evet sizin oraya gelince seni görüp kültür şoku yaşamasın istedimAyy bende bunu paylaşmaya gelmiştim ?A
En sevdiğim şey kimi seviyorsam kendisini sevdiğim ö zelliğe getiriyor Mustim hasta Beşiktaşlı şimdide Arasın Karadeniz uşağı olması kan çekiyor demek ki ?A@MasacRE @MEnes @Sherlock @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @turkuazz
Ayrıca @Forumdash abiciğimle bu sahnenin ön görüşmesini haftalar önce yapmıştık bizim fındık bahçesine göndericekti arası yazınHemen hazırlıklara başlamış bizim yöreye uyuma
![]()
izledimNöbeti izledinmi sen fenada başlamamış![]()
Nasıldı önerirmisin asker dizileri pek sevmiyorum amaizledim
İşleri kızıştırma koca karıSen saldında bu anlamazkı pes ettirdim diyor ?A@xemrexxx
Aras Karadenizli olamaz olabilemez!!!Ayy bende bunu paylaşmaya gelmiştim ?A
En sevdiğim şey kimi seviyorsam kendisini sevdiğim ö zelliğe getiriyor Mustim hasta Beşiktaşlı şimdide Arasın Karadeniz uşağı olması kan çekiyor demek ki ?A@MasacRE @MEnes @Sherlock @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @turkuazz
Ayrıca @Forumdash abiciğimle bu sahnenin ön görüşmesini haftalar önce yapmıştık bizim fındık bahçesine göndericekti arası yazınHemen hazırlıklara başlamış bizim yöreye uyuma
![]()
youtube'ye yüklendi bölüm izle karar ver :9Nasıldı önerirmisin asker dizileri pek sevmiyorum ama![]()
laz tipi falan yok, haza İstanbul beyefendisi çatla![]()
Belki Arası bir yere kapatırızda zibidi Çağatayı 1 numara olur diye yollamak istiyor zaten bizim oraya @Forumdash
İçimden hiç gelmiyor ama belki göz atarım ilk bölüme Vadi hatrınayoutube'ye yüklendi bölüm izle karar ver :9
ZİBİDİ SENİN BEĞENDİKLERİNE DERLERBelki Arası bir yere kapatırızda zibidi Çağatayı 1 numara olur diye yollamak istiyor zaten bizim oraya @Forumdash@MasacRE
Şu sempatik oğlan varkan gidip sinir bozucu kişileri buluyorsunZİBİDİ SENİN BEĞENDİKLERİNE DERLER![]()