Çukur - 55. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 22. Bölüm

Ayy bende bunu paylaşmaya gelmiştim :A :A :A

En sevdiğim şey kimi seviyorsam kendisini sevdiğim ö zelliğe getiriyor Mustim hasta Beşiktaşlı şimdide Arasın Karadeniz uşağı olması kan çekiyor demek ki :A :A :A @MasacRE @MEnes @Sherlock @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @turkuazz

Ayrıca @Forumdash abiciğimle bu sahnenin ön görüşmesini haftalar önce yapmıştık bizim fındık bahçesine göndericekti arası yazın :F Hemen hazırlıklara başlamış bizim yöreye uyuma :Z:Z:Z

Ayy bende bunu paylaşmaya gelmiştim ?A:A

En sevdiğim şey kimi seviyorsam kendisini sevdiğim ö zelliğe getiriyor Mustim hasta Beşiktaşlı şimdide Arasın Karadeniz uşağı olması kan çekiyor demek ki ?A:A @MasacRE @MEnes @Sherlock @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @turkuazz

Ayrıca @Forumdash abiciğimle bu sahnenin ön görüşmesini haftalar önce yapmıştık bizim fındık bahçesine göndericekti arası yazın :F Hemen hazırlıklara başlamış bizim yöreye uyuma :Z:Z:Z
Ahahaha evet sizin oraya gelince seni görüp kültür şoku yaşamasın istedim :F yollarız bi bölüm dikkat et oraları:A

Ayy bende bunu paylaşmaya gelmiştim ?A:A

En sevdiğim şey kimi seviyorsam kendisini sevdiğim ö zelliğe getiriyor Mustim hasta Beşiktaşlı şimdide Arasın Karadeniz uşağı olması kan çekiyor demek ki ?A:A @MasacRE @MEnes @Sherlock @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Yiğitt @serhatt @turkuazz

Aras Karadenizli olamaz olabilemez!!!

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem