Kesinlikle katılıyorum, başka türlüsü düşünelemezdi.evet zaten esnek bir karaktere sahip olmayan başarıyı zor yakalardıen azından tunelde ışığı yakalamışsam bu arada bir gerektiğinde karakterimizden taviz verdiğimiz için gerçekleşmiştir
Kesinlikle katılıyorum, başka türlüsü düşünelemezdi.evet zaten esnek bir karaktere sahip olmayan başarıyı zor yakalardıen azından tunelde ışığı yakalamışsam bu arada bir gerektiğinde karakterimizden taviz verdiğimiz için gerçekleşmiştir
Mutluluğu çok geniş bir skalada değerlendirebiliriz.Mutluluk derken
Bu ikisinin küçük mutluluklarına binaen en az bir düzine çocukları olur 5-6 nesil sonra bunlar dünyaya yayılır ve insanlığın sonu gelir benceMutluluğu çok geniş bir skalada değerlendirebiliriz.Kim ne anlıyorsa mutluluktan onu anlayabilir. Bazıları ufak bir andan bile mutluluğu yakalayabilir. Bazılarıysa doyumsuzdur, ne olursa olsun mutlu olmaz.Bana mutluluk üzerine sayfalar mı yazdırmak istiyorsun amacın ne la.
Kiz ne ara evlendiniz hanımı oldun 😱 evlenmeden olduysan @serhatt hemen imamı çağırsin en azından imam nikahı kıyılır da forumun namusu temizlenir
Çok çirkinsiniz
Ben yarı imam sayılırım 4 yıllık imam hatip diplomam var
oklava korkusu insanı ne hallere getiriyorben eskiden böyle değildim cidden kafaya oklavayı yiye yiye karakterimizde bozuldu
neyse karakterimizde sarkmalar olduysa da, en azından tunelin ucunda halvet göründü
Hahaha İmamıda bulduk serhat o nikah masasına yıldırım düşer ayollMutluluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır sayın yoldaşım.Sabır her şeyin ilacı diyebiliriz.
yarım imammış kıldığı nikahta yarım olurHahaha İmamıda bulduk serhat o nikah masasına yıldırım düşer ayoll
yarım imammış kıldığı nikahta yarım olurhatta o kadar uğursuz baykuşturki yarım imam @serhatt bizim heyecanla beklediğimiz halvette yarım kalır
Kiz bir kere Serhat totosu açık gezer onun. Abdesti kabul olmaz ki nikah kıysin
O yıldırım seni çarpar inş.Hahaha İmamıda bulduk serhat o nikah masasına yıldırım düşer ayoll
Hoşttt yalı görmüş insanım ben
5 VAKİT namaz kılan bi insanım ben elhamdülillahKiz bir kere Serhat totosu açık gezer onun. Abdesti kabul olmaz ki nikah kıysin
Duada Alpereni istiyorsan o iş zor Allah homoseksüellige karşı diyolla5 VAKİT namaz kılan bi insanım ben elhamdülillah
Alpereni istiyecem tabi senin gibi sünepeleri isteyecek halim yokDuada Alpereni istiyorsan o iş zor Allah homoseksüellige karşı diyollagerçi @vadikızı teyzem 53 yıldır kadir inanır diliyor namazda dua ederken o da olmuyor
Sana küçükbaş hayvan buldum musicsurvivor konusunda gördün müAlpereni istiyecem tabi senin gibi sünepeleri isteyecek halim yok
gördümSana küçükbaş hayvan buldum musicsurvivor konusunda gördün mü
Dizide kafalar uçuyor, kelleler kopuyor ergenlerin onları örnek almasından korkmadın da bacak bacak üstüne atmadan mı rahatsız oldunKavgayı demiyorum ayoll Cumali bacak bacak üstüne atıyorsun karşımda büyüklerine saygılı ol diyor Yamaçta kaçıncı yüzyıldan kalmış Cumali onu soruyor Cumalide 20.yüz yılda kaldım diyor aile büyüklerine olan saygıyı resmen cahillik ve gerikafalılık olarak anlattılar adam dizide babası yasında Aaa saygılı olmuyorum desin bir şey demiyecem ama saygıyı gerikafalılık olarak anlatmalarına çok rahatsız oldum bu diziyi ergenler çok izliyor böyle mi örnek oluyorlar bu kadar saçma bir sahne olamaz rtük e inş şikayet ederler@MasacRE- @kerem @Bully
Yine saygılı olmuyorum desin ama konuyu onlar başka boyuta taşıyor kaçıncı yüzyılda kalmıs 20 i geçememişler yanı aile büyüğüne yaılan saygıyı gerikafalılık cahillik olarak aktardılar rahatsız etti beniDizide kafalar uçuyor, kelleler kopuyor ergenlerin onları örnek almasından korkmadın da bacak bacak üstüne atmadan mı rahatsız oldun
Neyse onu bırak da dizide herkes hortluyor kız, en son hızlarını alamayıp ilk bölümlerde Vartolu'nun linç edilen adamını da diriltmişlerYine saygılı olmuyorum desin ama konuyu onlar başka boyuta taşıyor kaçıncı yüzyılda kalmıs 20 i geçememişler yanı aile büyüğüne yaılan saygıyı gerikafalılık cahillik olarak aktardılar rahatsız etti beni
Çok yüksek reyting almış bölüm ama bölüm hoşuma gitmedi bu konudada eleştiri yaptım bu sefer senle benzer şeyler
Evet aynı şeyi yazmışız, o konuyu görmemişimÇok yüksek reyting almış bölüm ama bölüm hoşuma gitmedi bu konudada eleştiri yaptım bu sefer senle benzer şeyler10. yorumda mesajım
https://fav10.net/forum/threads/Çukur-dizisinden-ayrılan-İsimler-belli-oldu.283345/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?