Çukur - 36.Bölüm Yorumları | 2. Sezon 3.Bölüm

evet zaten esnek bir karaktere sahip olmayan başarıyı zor yakalardı
en azından tunelde ışığı yakalamışsam bu arada bir gerektiğinde karakterimizden taviz verdiğimiz için gerçekleşmiştir
Kesinlikle katılıyorum, başka türlüsü düşünelemezdi.

Mutluluğu çok geniş bir skalada değerlendirebiliriz.
Kim ne anlıyorsa mutluluktan onu anlayabilir. Bazıları ufak bir andan bile mutluluğu yakalayabilir. Bazılarıysa doyumsuzdur, ne olursa olsun mutlu olmaz.
Bana mutluluk üzerine sayfalar mı yazdırmak istiyorsun amacın ne la.

Bu ikisinin küçük mutluluklarına binaen en az bir düzine çocukları olur 5-6 nesil sonra bunlar dünyaya yayılır ve insanlığın sonu gelir bence
(((

Kiz ne ara evlendiniz hanımı oldun 😱 evlenmeden olduysan @serhatt hemen imamı çağırsin en azından imam nikahı kıyılır da forumun namusu temizlenir

Çok çirkinsiniz

Ben yarı imam sayılırım 4 yıllık imam hatip diplomam var

oklava korkusu insanı ne hallere getiriyor
ben eskiden böyle değildim cidden kafaya oklavayı yiye yiye karakterimizde bozuldu

neyse karakterimizde sarkmalar olduysa da, en azından tunelin ucunda halvet göründü

Mutluluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır sayın yoldaşım.
Sabır her şeyin ilacı diyebiliriz.
Hahaha İmamıda bulduk serhat o nikah masasına yıldırım düşer ayoll

Dizide kafalar uçuyor, kelleler kopuyor ergenlerin onları örnek almasından korkmadın da bacak bacak üstüne atmadan mı rahatsız oldun

Dizide kafalar uçuyor, kelleler kopuyor ergenlerin onları örnek almasından korkmadın da bacak bacak üstüne atmadan mı rahatsız oldun
Yine saygılı olmuyorum desin ama konuyu onlar başka boyuta taşıyor kaçıncı yüzyılda kalmıs 20 i geçememişler yanı aile büyüğüne yaılan saygıyı gerikafalılık cahillik olarak aktardılar rahatsız etti beni

Neyse onu bırak da dizide herkes hortluyor kız, en son hızlarını alamayıp ilk bölümlerde Vartolu'nun linç edilen adamını da diriltmişler
@Sherlock @Bully @xemrexxx

Ben artık Kahraman'ın da geri dönüşünü bekliyorum bir o kaldı

Çok yüksek reyting almış bölüm ama bölüm hoşuma gitmedi bu konudada eleştiri yaptım bu sefer senle benzer şeyler
10. yorumda mesajım

https://fav10.net/forum/threads/Çukur-dizisinden-ayrılan-İsimler-belli-oldu.283345/

Evet aynı şeyi yazmışız, o konuyu görmemişim
Çok korkak çıktılar ya, sezon finalinde öyle sahneler yazdıysanız devamını da getirin artık. Zaten yeni karakterler ekleniyor diziye eskileri çıkarın işte ne olacak