@Çiğdem- im hogatham ne diyorsa doğru diyordur hatalı olan sizsiniz der çekip giderim
ikna olmazsanız zaten hogatha oklavasıyla müdahale eder, yine bir şekilde ikna olursunuz dediklerine
@destere Hanımcı olarak hortladı her insan bir geberip hortlaması gereliyormuş @Bully @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @Doğu @kerem
Kiz ne ara evlendiniz hanımı oldun 😱 evlenmeden olduysan @serhatt hemen imamı çağırsin en azından imam nikahı kıyılır da forumun namusu temizlenir
Ben yarı imam sayılırım 4 yıllık imam hatip diplomam varKiz ne ara evlendiniz hanımı oldun 😱 evlenmeden olduysan @serhatt hemen imamı çağırsin en azından imam nikahı kıyılır da forumun namusu temizlenir
Kiz ne ara evlendiniz hanımı oldun 😱 evlenmeden olduysan @serhatt hemen imamı çağırsin en azından imam nikahı kıyılır da forumun namusu temizlenir
HANIMCILIK kazanacak! Yürü be @destere.
Çok çirkinsiniz
sen herşeyin niye yarısı olmuşsun ben onu anlamadımBen yarı imam sayılırım 4 yıllık imam hatip diplomam var
Her şeyin derkensen herşeyin niye yarısı olmuşsun ben onu anlamadım
Halvetin de bi güzelliği olur siz onu da çirkinleştirirsinizoklava korkusu insanı ne hallere getiriyor ben eskiden böyle değildim cidden kafaya oklavayı yiye yiye karakterimizde bozuldu
neyse karakterimizde sarkmalar olduysa da, en azından tunelin ucunda halvet göründü
ademle havadan beri halvet hep aynı sonla bitiyor yani sonuç değişmedikten sonra güzel olsa nolur çirkin olsa nolur önemli olan sonuçHalvetin de bi güzelliği olur siz onu da çirkinleştirirsiniz
Miden alıyorsa buyurademle havadan beri halvet hep aynı sonla bitiyor yani sonuç değişmedikten sonra güzel olsa nolur çirkin olsa nolur önemli olan sonuç
karpuz kafalıya bak senin çağatayla halvet hayallerini miden kaldırıyorda ben gül gibi hogathayla halvet düşünmüşüm niye midem almasınkiMiden alıyorsa buyur
Çağatayla benim halvetim sizin halvetinize bin basar be,çirkinlerkarpuz kafalıya bak senin çağatayla halvet hayallerini miden kaldırıyorda ben gül gibi hogathayla halvet düşünmüşüm niye midem almasınki
kendini imha et daha iyiÇağatayla benim halvetim sizin halvetinize bin basar be,çirkinler
Mutluluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır sayın yoldaşım. Sabır her şeyin ilacı diyebiliriz.oklava korkusu insanı ne hallere getiriyor ben eskiden böyle değildim cidden kafaya oklavayı yiye yiye karakterimizde bozuldu
neyse karakterimizde sarkmalar olduysa da, en azından tunelin ucunda halvet göründü
evet zaten esnek bir karaktere sahip olmayan başarıyı zor yakalardı en azından tunelde ışığı yakalamışsam bu arada bir gerektiğinde karakterimizden taviz verdiğimiz için gerçekleşmiştirMutluluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır sayın yoldaşım. Sabır her şeyin ilacı diyebiliriz.
Parlaklarım bensiz yaşayamazlarkendini imha et daha iyi
Mutluluk derkenMutluluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır sayın yoldaşım. Sabır her şeyin ilacı diyebiliriz.