Çukur - 36.Bölüm Yorumları | 2. Sezon 3.Bölüm

evet zaten esnek bir karaktere sahip olmayan başarıyı zor yakalardı:) en azından tunelde ışığı yakalamışsam bu arada bir gerektiğinde karakterimizden taviz verdiğimiz için gerçekleşmiştir :)
Kesinlikle katılıyorum, başka türlüsü düşünelemezdi. :)

Mutluluğu çok geniş bir skalada değerlendirebiliriz. :A Kim ne anlıyorsa mutluluktan onu anlayabilir. Bazıları ufak bir andan bile mutluluğu yakalayabilir. Bazılarıysa doyumsuzdur, ne olursa olsun mutlu olmaz. :A Bana mutluluk üzerine sayfalar mı yazdırmak istiyorsun amacın ne la. :A

Mutluluğu çok geniş bir skalada değerlendirebiliriz. :A Kim ne anlıyorsa mutluluktan onu anlayabilir. Bazıları ufak bir andan bile mutluluğu yakalayabilir. Bazılarıysa doyumsuzdur, ne olursa olsun mutlu olmaz. :A Bana mutluluk üzerine sayfalar mı yazdırmak istiyorsun amacın ne la. :A
Bu ikisinin küçük mutluluklarına binaen en az bir düzine çocukları olur 5-6 nesil sonra bunlar dünyaya yayılır ve insanlığın sonu gelir bence :((((

Kiz ne ara evlendiniz hanımı oldun 😱 evlenmeden olduysan @serhatt hemen imamı çağırsin en azından imam nikahı kıyılır da forumun namusu temizlenir:A

Çok çirkinsiniz :A

Ben yarı imam sayılırım 4 yıllık imam hatip diplomam var :A

oklava korkusu insanı ne hallere getiriyor :) ben eskiden böyle değildim cidden kafaya oklavayı yiye yiye karakterimizde bozuldu :)
neyse karakterimizde sarkmalar olduysa da, en azından tunelin ucunda halvet göründü:)

Mutluluğa giden yolda çekilen çile kutsaldır sayın yoldaşım. :) Sabır her şeyin ilacı diyebiliriz. :)
Hahaha İmamıda bulduk serhat o nikah masasına yıldırım düşer ayoll :A :A :A

Kavgayı demiyorum ayoll Cumali bacak bacak üstüne atıyorsun karşımda büyüklerine saygılı ol diyor Yamaçta kaçıncı yüzyıldan kalmış Cumali onu soruyor Cumalide 20.yüz yılda kaldım diyor aile büyüklerine olan saygıyı resmen cahillik ve gerikafalılık olarak anlattılar adam dizide babası yasında Aaa saygılı olmuyorum desin bir şey demiyecem ama saygıyı gerikafalılık olarak anlatmalarına çok rahatsız oldum bu diziyi ergenler çok izliyor böyle mi örnek oluyorlar bu kadar saçma bir sahne olamaz rtük e inş şikayet ederler :A :A :A @MasacRE- @kerem @Bully
Dizide kafalar uçuyor, kelleler kopuyor ergenlerin onları örnek almasından korkmadın da bacak bacak üstüne atmadan mı rahatsız oldun :A

Dizide kafalar uçuyor, kelleler kopuyor ergenlerin onları örnek almasından korkmadın da bacak bacak üstüne atmadan mı rahatsız oldun :A
Yine saygılı olmuyorum desin ama konuyu onlar başka boyuta taşıyor kaçıncı yüzyılda kalmıs 20 i geçememişler yanı aile büyüğüne yaılan saygıyı gerikafalılık cahillik olarak aktardılar rahatsız etti beni :A

Yine saygılı olmuyorum desin ama konuyu onlar başka boyuta taşıyor kaçıncı yüzyılda kalmıs 20 i geçememişler yanı aile büyüğüne yaılan saygıyı gerikafalılık cahillik olarak aktardılar rahatsız etti beni :A
Neyse onu bırak da dizide herkes hortluyor kız, en son hızlarını alamayıp ilk bölümlerde Vartolu'nun linç edilen adamını da diriltmişler :A @Sherlock @Bully @xemrexxx

DOiJn7iUEAAmR7x.jpg

Ben artık Kahraman'ın da geri dönüşünü bekliyorum bir o kaldı :A

Neyse onu bırak da dizide herkes hortluyor kız, en son hızlarını alamayıp ilk bölümlerde Vartolu'nun linç edilen adamını da diriltmişler :A @Sherlock @Bully @xemrexxx

DOiJn7iUEAAmR7x.jpg

Ben artık Kahraman'ın da geri dönüşünü bekliyorum bir o kaldı :A
Çok yüksek reyting almış bölüm ama bölüm hoşuma gitmedi bu konudada eleştiri yaptım bu sefer senle benzer şeyler :A 10. yorumda mesajım :A
https://fav10.net/forum/threads/Çukur-dizisinden-ayrılan-İsimler-belli-oldu.283345/

Çok yüksek reyting almış bölüm ama bölüm hoşuma gitmedi bu konudada eleştiri yaptım bu sefer senle benzer şeyler :A 10. yorumda mesajım :A
https://fav10.net/forum/threads/Çukur-dizisinden-ayrılan-İsimler-belli-oldu.283345/
Evet aynı şeyi yazmışız, o konuyu görmemişim :A Çok korkak çıktılar ya, sezon finalinde öyle sahneler yazdıysanız devamını da getirin artık. Zaten yeni karakterler ekleniyor diziye eskileri çıkarın işte ne olacak :D