Dila Hanım izliyormuş sanırım, Necip'e özel sevgisi varmış.Su'yu da bu dizide ama @destere önce konuyu sevecek, vurdulu kırdılı aksiyonlardan nefret ediyor.
bir zamanlar züleyha dizisini izliyorum iki bölümüde tükettim güzel gidiyor
Herkes öldü bütün aile yıkıldı diye tatava yapıp durdular, şimdi her bölüm birer ikişer ortaya çıkarıyor korkak heriflerBölümü bugün izledim. Akşın bile yaşıyormuş, onun hiç adı sanı geçmediği için belki o ve annesi ölmüştür demiştik. Şaka gibi gerçekten. Sezon finalini izleyince farklı ve sıradan olmadığını söylemiştim ama neredeyse herkes yaşıyor.Emmi bile hayatta, bari yaşlı olan tayfadan Emmi ve Paşa ölseydi. Sanırım öldüyse sadece Paşa öldü o üçlüden. Aileden de sadece Akşın'ın annesi Nedret öldü sanırım.
Hayır işin kötüsü, yaşayanların da nasıl yaşadığı belli değil. Medet sürüyle kurşun yedi tek sıkıntısı öksürmesi sanırım.Onun dışında baya iyi gözüküyor. Şu adamın hastaneye gidişini, ameliyata girişini falan gösterirler umarım.
@MasacRE- @Çiğdem- @MEnes @Arslan Bey
Hiç belli etmiyorsun. Ben hiç dizi izlemiyorsun sanıyordum.Cumali'yi sevdik ya.İlk başta bu karaktere uygun mu diye düşünmüştüm de yakışmış baya karaktere.Bi Çukur'u izliyorum eskilerden zaten başka izlediğim dizi yok.
Hiç televizyon izlemediğim doğru da dizi de işte kaliteli bir iş olursa bakmaya çalışıyorum onu da internetten izliyorum, izlersem.Hiç belli etmiyorsun. Ben hiç dizi izlemiyorsun sanıyordum.
Cumali iyidir. Karakterin performansı, yani Necip Memili'nin performansı giderek artıyor.
En güzeli, internet üzerinden izlemek zaten. Televizyondan izlediğinde reklamları da izliyorsun, zaman kaybı.Hiç televizyon izlemediğim doğru da dizi de işte kaliteli bir iş olursa bakmaya çalışıyorum onu da internetten izliyorum, izlersem.
En güzeli, internet üzerinden izlemek zaten. Televizyondan izlediğinde reklamları da izliyorsun, zaman kaybı.
Show TV'den izlemediğim için. Bu da "hocam" demekle aynı şey.Öğretmenim neden gözlük fırlattınız?@Afet Güçverir
Bir zamanlar Zürafa dizisi ne ayoll hiç görmedim öyle bir şeybir zamanlar züleyha dizisini izliyorum iki bölümüde tükettim güzel gidiyoreski dizilerle işim olmaz yeni çıkanlardan benlik bulursam dizi sayısını çoğaltabilirim
"Züleyha"yı "Zürafa" diye mi okudun?
@Bully, uzun yorum yapmış. Forumu şu andan itibaren kökten bırakmayı düşünüyorum. Kıyamet alametleri.Harika bir bölümdü.
Cumali'nin her sahnesi, repliği muhteşem gerçekten, adamı izlemeye doyamıyoruz.Necip Memilli farkı.Cumali rolüyle bambaşka bir seviyeye geçti ve dizinin başrolü benim dedi adeta, harika oyunculuk.Yamaç'a güzel dersler verdi, Vartolu'ya olan tavrının nasıl olacağını da fena bir şekilde belli etti, şimdi Vartolu düşünsün.Sena'yı da bulup getirdi Yamaç'aAliço ile karşılıklı replikleri de güzeldi.
Senaristin Cumali vasıtasıyla yaptığı İçerde göndermesi süperdi.Yusuf müdürü andık tekrardan.
Bu bölüm Celasun, Meke, Medet ve Akşın ortaya çıktılar. Celasun'un aşkı takdir edilesiceMeke, İdris babanın resmine bastı ama Celasun bastı mı basmadı mı göremedik.
Bölümün en duygusal sahnesi Metin'in İdris Baba'nın resmini kucaklamasıydı.Bakalım kurtarabilecekler mi onu.
Vartolu pek gözükmedi bakalım nasıl aktif edecekler onu yeniden.
İçerde Yaşar'ı da gördük, burada da değişik bir role bürünmüş
Mahsun, Kahraman ve annesine kıyamadı, içinde iyi bir taraf var aslında.Sena'ya da aşık oldu bakalım nasıl ilerleyecek olaylarGüzel oynuyor Berkay Ateş, sağlam, abartısız ve yerinde.
Yamaç için kendini feda eden Efe'ye de üzüldüm.Yamaç, bu olaydan sonra dövmeyi yaptırdı sonunda. Aferin aklını başına al bebe.
Emmi de yaşıyormuş o da bu bölümün sürprizi oldu.
Gelecek bölümü bekliyoruz bakalım merakla.@Çiğdem-
Aaa evet ilk bölüm yorumumda Mahsununda Vartolu gibi iyi olup koçavalılara aktılıcağını sonradan demiştim bebek konusuyla sinyalleri vermeye başladı bende en sevdiğim karakterlerden birisi olduHarika bir bölümdü.
Cumali'nin her sahnesi, repliği muhteşem gerçekten, adamı izlemeye doyamıyoruz.Necip Memilli farkı.Cumali rolüyle bambaşka bir seviyeye geçti ve dizinin başrolü benim dedi adeta, harika oyunculuk.Yamaç'a güzel dersler verdi, Vartolu'ya olan tavrının nasıl olacağını da fena bir şekilde belli etti, şimdi Vartolu düşünsün.Sena'yı da bulup getirdi Yamaç'aAliço ile karşılıklı replikleri de güzeldi.
Senaristin Cumali vasıtasıyla yaptığı İçerde göndermesi süperdi.Yusuf müdürü andık tekrardan.
Bu bölüm Celasun, Meke, Medet ve Akşın ortaya çıktılar. Celasun'un aşkı takdir edilesiceMeke, İdris babanın resmine bastı ama Celasun bastı mı basmadı mı göremedik.
Bölümün en duygusal sahnesi Metin'in İdris Baba'nın resmini kucaklamasıydı.Bakalım kurtarabilecekler mi onu.
Vartolu pek gözükmedi bakalım nasıl aktif edecekler onu yeniden.
İçerde Yaşar'ı da gördük, burada da değişik bir role bürünmüş
Mahsun, Kahraman ve annesine kıyamadı, içinde iyi bir taraf var aslında.Sena'ya da aşık oldu bakalım nasıl ilerleyecek olaylarGüzel oynuyor Berkay Ateş, sağlam, abartısız ve yerinde.
Yamaç için kendini feda eden Efe'ye de üzüldüm.Yamaç, bu olaydan sonra dövmeyi yaptırdı sonunda. Aferin aklını başına al bebe.
Emmi de yaşıyormuş o da bu bölümün sürprizi oldu.
Gelecek bölümü bekliyoruz bakalım merakla.@Çiğdem-
Ben üç aydır buralarda aktiflik gösterdiğim için aramazsınız ama @Bully'i ararsınız. Ara ara girer yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?