- Reaksiyon puanı
- 67,535
- Puanı
- 1,060
İnş ölmüştür Akşın yaşadına göre ona gerek yoko nerde acaba
Celasunla o kadar dalga geçtin yaşıyormuş işte bakİnş ölmüştür Akşın yaşadına göre ona gerek yok
İşte bizde bunla dalga geçiyorduk zaten herkesin kurtulacağı belliydi diye boş total heyecanı
Herkesi kurşunlayıp katliam yaptılar 1-2 önemsiz kişi dışında herkes sağİşte bizde bunla dalga geçiyorduk zaten herkesin kurtulacağı belliydi diye boş total heyecanı
Kırgınlar bile daha esaslıydı. Kötü adamla Kemal'im yapmaz diyen kadinı öldürdüler en azından.İşte bizde bunla dalga geçiyorduk zaten herkesin kurtulacağı belliydi diye boş total heyecanı
Aferin lanKırgınlar bile daha esaslıydı. Kötü adamla Kemal'im yapmaz diyen kadinı öldürdüler en azından.
Abilerin gözünde kardeşler hep bebedir, ben de öyle derim kardeşime. Biz Angaralılar çok kullanırız zaten.Cumalinin Yamaca Bebe lakabı takmasına gülüyorum hep ama adam dizide 46 yaşında Yamacın abisi değil babası yasında @Bully @MasacRE- @Arslan Bey @Sherlock @kerem
Cumali harici Mahsunda diziye süper yakışmış bu iki oyuncu diziyi alıp götürüyor
Reytingleri ne oldu acaba @serhatt @xemrexxxAbilerin gözünde kardeşler hep bebedir, ben de öyle derim kardeşime. Biz Angaralılar çok kullanırız zaten.
Zaten Yamaç da hak ediyor bebe lakabını, Çukur'a dönene kadar bebeymiş. Cumali çok güzel taklidini yaptı onun dövme olayında, güldüm epey Çok da seviyor kardeşini. Bölümü izledim evet, yorumumu yapacağım.
Total 8.39, ab 10.91 maça rağmen güzel.
Total 8.39, ab 10.91 maça rağmen güzel.
Bu bölüm çok güzeldi gerçekten, aktı gitti, uzun yorumumu yaparım birazdan.
Totelde 10 olmalı ama maçta vardı haftaya 10 olur Söz totel naptı 6-7 miab abc1 de 10+ totalde +8
total abc 6 ab 5Totelde 10 olmalı ama maçta vardı haftaya 10 olur Söz totel naptı 6-7 mi
Totelde 10 olmalı ama maçta vardı haftaya 10 olur Söz totel naptı 6-7 mi
Söz total 6.81, 7 sayılır. Çukur da Söz de yükselirler haftayatotal abc 6 ab 5
Söz de o taşlar olduğu sürece daha çok sürerSöz total 6.81, 7 sayılır. Çukur da Söz de yükselirler haftaya
Ama Yasak Elma 2 grupta da 4 küsürlerde kalmış ki dün maç vardı bundan yararlanması gerekirdi. Patladılar 2.sezonlarında.