Çukur - 35.Bölüm Yorumları | 2. Sezon 2.Bölüm

Bölümü bugün izledim. Akşın bile yaşıyormuş, onun hiç adı sanı geçmediği için belki o ve annesi ölmüştür demiştik. Şaka gibi gerçekten. Sezon finalini izleyince farklı ve sıradan olmadığını söylemiştim ama neredeyse herkes yaşıyor. :A Emmi bile hayatta, bari yaşlı olan tayfadan Emmi ve Paşa ölseydi. Sanırım öldüyse sadece Paşa öldü o üçlüden. Aileden de sadece Akşın'ın annesi Nedret öldü sanırım. :A

Hayır işin kötüsü, yaşayanların da nasıl yaşadığı belli değil. Medet sürüyle kurşun yedi tek sıkıntısı öksürmesi sanırım. :A Onun dışında baya iyi gözüküyor. Şu adamın hastaneye gidişini, ameliyata girişini falan gösterirler umarım.

@MasacRE- @Çiğdem- @MEnes @Arslan Bey

Cumalinin Yamaca Bebe lakabı takmasına gülüyorum hep ama adam dizide 46 yaşında Yamacın abisi değil babası yasında :A :A :A @Bully @MasacRE- @Arslan Bey @Sherlock @kerem

Cumali harici Mahsunda diziye süper yakışmış bu iki oyuncu diziyi alıp götürüyor :Z
Abilerin gözünde kardeşler hep bebedir, ben de öyle derim kardeşime. :A Biz Angaralılar çok kullanırız zaten. :F

Zaten Yamaç da hak ediyor bebe lakabını, Çukur'a dönene kadar bebeymiş. :A Cumali çok güzel taklidini yaptı onun dövme olayında, güldüm epey :F Çok da seviyor kardeşini. :A Bölümü izledim evet, yorumumu yapacağım. :A

Abilerin gözünde kardeşler hep bebedir, ben de öyle derim kardeşime. :A Biz Angaralılar çok kullanırız zaten. :F

Zaten Yamaç da hak ediyor bebe lakabını, Çukur'a dönene kadar bebeymiş. :A Cumali çok güzel taklidini yaptı onun dövme olayında, güldüm epey :F Çok da seviyor kardeşini. :A Bölümü izledim evet, yorumumu yapacağım. :A
Reytingleri ne oldu acaba @serhatt @xemrexxx :A :A :A

Bu sezon efsane gidiyor vlla Vartoluyu Yamacı mesala ikiside pasif Selim hiç yok yanı dizinin 3 ana oyuncusu yok hiç gözüm aramadı Cumali ve Mahsun diziyi götürüyorlar :A

Reytingleri ne oldu acaba @serhatt @xemrexxx :A :A :A

Bu sezon efsane gidiyor vlla Vartoluyu Yamacı mesala ikiside pasif Selim hiç yok yanı dizinin 3 ana oyuncusu yok hiç gözüm aramadı Cumali ve Mahsun diziyi götürüyorlar :A
Total 8.39, ab 10.91 maça rağmen güzel. :D

Bu bölüm çok güzeldi gerçekten, aktı gitti, uzun yorumumu yaparım birazdan. :D

Söz total 6.81, 7 sayılır. :A Çukur da Söz de yükselirler haftaya :D

Ama Yasak Elma 2 grupta da 4 küsürlerde kalmış ki dün maç vardı bundan yararlanması gerekirdi. :A Patladılar 2.sezonlarında. :A
Söz de o taşlar olduğu sürece daha çok sürer :A