- Reaksiyon puanı
- 86,312
- Puanı
- 1,060
Ben girerim koluna bişeycik olmazCelasun topal kalmış hep senin büyülerinden@serhatt gelsin de yolsun seni
Ben girerim koluna bişeycik olmazCelasun topal kalmış hep senin büyülerinden@serhatt gelsin de yolsun seni
Aaa abdestsiz olduğunu nerden çıkrmış ecünnü
Geceyi selimle geçirmiştir o EmrahAaa abdestsiz olduğunu nerden çıkrmış ecünnü![]()
Hayır benle gçirdiGeceyi selimle geçirmiştir o Emrah![]()
Sana rüyalarında geciriyordur ; geceyi seninle geçirmiyordurHayır benle gçirdi![]()
Sen öyle san,her gün koynundayımSana rüyalarında geciriyordur ; geceyi seninle geçirmiyordur![]()
Sen öyle san,her gün koynundayım![]()
Cumalinin Yamaca Bebe lakabı takmasına gülüyorum hep ama adam dizide 46 yaşında Yamacın abisi değil babası yasında
AaA hiç beğenmediği sert erkek tiplerini beğeniyor @destere nin yumuşaklığından sıkıldın demekCumalinin Yamaca Bebe lakabı takmasına gülüyorum hep ama adam dizide 46 yaşında Yamacın abisi değil babası yasında![]()
![]()
@Bully @MasacRE- @Arslan Bey @Sherlock @kerem
Cumali harici Mahsunda diziye süper yakışmış bu iki oyuncu diziyi alıp götürüyor![]()
Bunak İdris öldü müCumalinin Yamaca Bebe lakabı takmasına gülüyorum hep ama adam dizide 46 yaşında Yamacın abisi değil babası yasında![]()
![]()
@Bully @MasacRE- @Arslan Bey @Sherlock @kerem
Cumali harici Mahsunda diziye süper yakışmış bu iki oyuncu diziyi alıp götürüyor![]()
la bu pis diziye etiketleme beni mesela bir zamanlar züleyha dizisi var oraya etiketleyebilirsin onu izlemeye başladımAaA hiç beğenmediği sert erkek tiplerini beğeniyor @destere nin yumuşaklığından sıkıldın demek![]()
Tahmin ettim zaten hanımın çiftliğine benziyor o dizi sen seversinla bu pis diziye etiketleme beni mesela bir zamanlar züleyha dizisi var oraya etiketleyebilirsin onu izlemeye başladım![]()
aynenTahmin ettim zaten hanımın çiftliğine benziyor o dizi sen seversin![]()
İdris Emmi ölmediler ama @xemrexxx in herifi Paşa hala bilgi yokBunak İdris öldü mü![]()
Akşın da yaşıyormuş kudurmuşsundur sinirdenİdris Emmi ölmediler ama @xemrexxx in herifi Paşa hala bilgi yok![]()
![]()
![]()
Karaca ölmedine kanıt veriyorlar ama Akşın yaşadına göre o ölsünAkşın da yaşıyormuş kudurmuşsundur sinirden![]()