Çukur - 35.Bölüm Yorumları | 2. Sezon 2.Bölüm

Çukur'un bu bölümünü bitirdiğime göre, yorum yapmaya başlayabilirim artık. :)

Dila Hanım izliyormuş sanırım, Necip'e özel sevgisi varmış. :A Su'yu da bu dizide ama @destere önce konuyu sevecek, vurdulu kırdılı aksiyonlardan nefret ediyor. :A

@destere Mafya dizisi sadece Karadayı izlerken görmüştüm onuda son sezon bırakmıştı :A :A :A @xemrexxx @serhatt
bir zamanlar züleyha dizisini izliyorum iki bölümüde tükettim güzel gidiyor:) eski dizilerle işim olmaz yeni çıkanlardan benlik bulursam dizi sayısını çoğaltabilirim :)

Kubilay Aka'ya eleştiri yapmadan olmaz. Oyunculuğunu geliştirmiş mi diye baktım, Aras Bulut'a benzemiş tamamen. Ağlayamıyor, bağırsa tonlamalarıyla Aras Bulut'u andırıyor.

@BesaleT de gizli bir "Çukur" izleyicisiymiş. Hem de Cumali Koçavalı destekçisi. Yorum yapmaya davet ediyoruz kendisini. :)

Bölümü bugün izledim. Akşın bile yaşıyormuş, onun hiç adı sanı geçmediği için belki o ve annesi ölmüştür demiştik. Şaka gibi gerçekten. Sezon finalini izleyince farklı ve sıradan olmadığını söylemiştim ama neredeyse herkes yaşıyor. :A Emmi bile hayatta, bari yaşlı olan tayfadan Emmi ve Paşa ölseydi. Sanırım öldüyse sadece Paşa öldü o üçlüden. Aileden de sadece Akşın'ın annesi Nedret öldü sanırım. :A

Hayır işin kötüsü, yaşayanların da nasıl yaşadığı belli değil. Medet sürüyle kurşun yedi tek sıkıntısı öksürmesi sanırım. :A Onun dışında baya iyi gözüküyor. Şu adamın hastaneye gidişini, ameliyata girişini falan gösterirler umarım.

@MasacRE- @Çiğdem- @MEnes @Arslan Bey
Herkes öldü bütün aile yıkıldı diye tatava yapıp durdular, şimdi her bölüm birer ikişer ortaya çıkarıyor korkak herifler :A

Neyse Akşın'ın yaşamasına sevindim güzel kız kalsın o dizide anası ölmüş zaten @Çiğdem- onunla idare etsin artık :A

Cumali'yi sevdik ya. :D İlk başta bu karaktere uygun mu diye düşünmüştüm de yakışmış baya karaktere. :D Bi Çukur'u izliyorum eskilerden zaten başka izlediğim dizi yok. :)
Hiç belli etmiyorsun. Ben hiç dizi izlemiyorsun sanıyordum. :D

Cumali iyidir. Karakterin performansı, yani Necip Memili'nin performansı giderek artıyor. :)

Harika bir bölümdü.

Cumali'nin her sahnesi, repliği muhteşem gerçekten, adamı izlemeye doyamıyoruz. :A Necip Memilli farkı. :bhr: Cumali rolüyle bambaşka bir seviyeye geçti ve dizinin başrolü benim dedi adeta, harika oyunculuk. :D Yamaç'a güzel dersler verdi, Vartolu'ya olan tavrının nasıl olacağını da fena bir şekilde belli etti, şimdi Vartolu düşünsün. :A Sena'yı da bulup getirdi Yamaç'a :D Aliço ile karşılıklı replikleri de güzeldi.

Senaristin Cumali vasıtasıyla yaptığı İçerde göndermesi süperdi. :Z Yusuf müdürü andık tekrardan. :bhr: :(

Bu bölüm Celasun, Meke, Medet ve Akşın ortaya çıktılar. Celasun'un aşkı takdir edilesice :A Meke, İdris babanın resmine bastı ama Celasun bastı mı basmadı mı göremedik.

Bölümün en duygusal sahnesi Metin'in İdris Baba'nın resmini kucaklamasıydı. :( Bakalım kurtarabilecekler mi onu.

Vartolu pek gözükmedi bakalım nasıl aktif edecekler onu yeniden.

İçerde Yaşar'ı da gördük, burada da değişik bir role bürünmüş :A

Mahsun, Kahraman ve annesine kıyamadı, içinde iyi bir taraf var aslında. :A Sena'ya da aşık oldu bakalım nasıl ilerleyecek olaylar :A Güzel oynuyor Berkay Ateş, sağlam, abartısız ve yerinde. :D

Yamaç için kendini feda eden Efe'ye de üzüldüm. :( Yamaç, bu olaydan sonra dövmeyi yaptırdı sonunda. Aferin aklını başına al bebe. :A

Emmi de yaşıyormuş o da bu bölümün sürprizi oldu. :D

Gelecek bölümü bekliyoruz bakalım merakla. :D @Çiğdem-

Harika bir bölümdü.

Cumali'nin her sahnesi, repliği muhteşem gerçekten, adamı izlemeye doyamıyoruz. :A Necip Memilli farkı. :bhr: Cumali rolüyle bambaşka bir seviyeye geçti ve dizinin başrolü benim dedi adeta, harika oyunculuk. :D Yamaç'a güzel dersler verdi, Vartolu'ya olan tavrının nasıl olacağını da fena bir şekilde belli etti, şimdi Vartolu düşünsün. :A Sena'yı da bulup getirdi Yamaç'a :D Aliço ile karşılıklı replikleri de güzeldi.

Senaristin Cumali vasıtasıyla yaptığı İçerde göndermesi süperdi. :Z Yusuf müdürü andık tekrardan. :bhr: :(

Bu bölüm Celasun, Meke, Medet ve Akşın ortaya çıktılar. Celasun'un aşkı takdir edilesice :A Meke, İdris babanın resmine bastı ama Celasun bastı mı basmadı mı göremedik.

Bölümün en duygusal sahnesi Metin'in İdris Baba'nın resmini kucaklamasıydı. :( Bakalım kurtarabilecekler mi onu.

Mahsun, Kahraman ve annesine kıyamadı, içinde iyi bir taraf var aslında. :A Sena'ya da aşık oldu bakalım nasıl ilerleyecek olaylar :A Güzel oynuyor Berkay Ateş, sağlam, abartısız ve yerinde. :D

Yamaç için kendini feda eden Efe'ye de üzüldüm. :( Yamaç, bu olaydan sonra dövmeyi yaptırdı sonunda. Aferin aklını başına al bebe. :A

@Bully, uzun yorum yapmış. Forumu şu andan itibaren kökten bırakmayı düşünüyorum. Kıyamet alametleri. :A

Harika bir bölümdü.

Aaa evet ilk bölüm yorumumda Mahsununda Vartolu gibi iyi olup koçavalılara aktılıcağını sonradan demiştim bebek konusuyla sinyalleri vermeye başladı bende en sevdiğim karakterlerden birisi oldu :Z

Neşat bey bu role uymazdı Cumali rolunu görünce Necip bey gerçekten doğru kararmış diyorum o sahnelere İşler uymazdı Necip bey çok yakışmış gerçekten :bhr:

Celasun basmadı oradan kaçtı sarı kızı sakladı bir şey yaparlar diye :A