Çukur - 35.Bölüm Yorumları | 2. Sezon 2.Bölüm

Bölümü bugün izledim. Akşın bile yaşıyormuş, onun hiç adı sanı geçmediği için belki o ve annesi ölmüştür demiştik. Şaka gibi gerçekten. Sezon finalini izleyince farklı ve sıradan olmadığını söylemiştim ama neredeyse herkes yaşıyor.
Emmi bile hayatta, bari yaşlı olan tayfadan Emmi ve Paşa ölseydi. Sanırım öldüyse sadece Paşa öldü o üçlüden. Aileden de sadece Akşın'ın annesi Nedret öldü sanırım.

Hayır işin kötüsü, yaşayanların da nasıl yaşadığı belli değil. Medet sürüyle kurşun yedi tek sıkıntısı öksürmesi sanırım.
Onun dışında baya iyi gözüküyor. Şu adamın hastaneye gidişini, ameliyata girişini falan gösterirler umarım.

@MasacRE- @Çiğdem- @MEnes @Arslan Bey

Abilerin gözünde kardeşler hep bebedir, ben de öyle derim kardeşime.
Biz Angaralılar çok kullanırız zaten.

Zaten Yamaç da hak ediyor bebe lakabını, Çukur'a dönene kadar bebeymiş.
Cumali çok güzel taklidini yaptı onun dövme olayında, güldüm epey
Çok da seviyor kardeşini.
Bölümü izledim evet, yorumumu yapacağım.

Reytingleri ne oldu acaba @serhatt @xemrexxx

Bu sezon efsane gidiyor vlla Vartoluyu Yamacı mesala ikiside pasif Selim hiç yok yanı dizinin 3 ana oyuncusu yok hiç gözüm aramadı Cumali ve Mahsun diziyi götürüyorlar

Reytingleri ne oldu acaba @serhatt @xemrexxx

Bu sezon efsane gidiyor vlla Vartoluyu Yamacı mesala ikiside pasif Selim hiç yok yanı dizinin 3 ana oyuncusu yok hiç gözüm aramadı Cumali ve Mahsun diziyi götürüyorlar
Total 8.39, ab 10.91 maça rağmen güzel.

Bu bölüm çok güzeldi gerçekten, aktı gitti, uzun yorumumu yaparım birazdan.

Söz total 6.81, 7 sayılır.
Çukur da Söz de yükselirler haftaya

Ama Yasak Elma 2 grupta da 4 küsürlerde kalmış ki dün maç vardı bundan yararlanması gerekirdi.
Patladılar 2.sezonlarında.
Söz de o taşlar olduğu sürece daha çok sürer