- Reaksiyon puanı
- 67,535
- Puanı
- 1,060
Ben girerim koluna bişeycik olmazCelasun topal kalmış hep senin büyülerinden@serhatt gelsin de yolsun seni
Ben girerim koluna bişeycik olmazCelasun topal kalmış hep senin büyülerinden@serhatt gelsin de yolsun seni
Aaa abdestsiz olduğunu nerden çıkrmış ecünnü
Geceyi selimle geçirmiştir o EmrahAaa abdestsiz olduğunu nerden çıkrmış ecünnü
Hayır benle gçirdiGeceyi selimle geçirmiştir o Emrah
Sana rüyalarında geciriyordur ; geceyi seninle geçirmiyordurHayır benle gçirdi
Sen öyle san,her gün koynundayımSana rüyalarında geciriyordur ; geceyi seninle geçirmiyordur
Sen öyle san,her gün koynundayım
Cumalinin Yamaca Bebe lakabı takmasına gülüyorum hep ama adam dizide 46 yaşında Yamacın abisi değil babası yasında
AaA hiç beğenmediği sert erkek tiplerini beğeniyor @destere nin yumuşaklığından sıkıldın demekCumalinin Yamaca Bebe lakabı takmasına gülüyorum hep ama adam dizide 46 yaşında Yamacın abisi değil babası yasında@Bully @MasacRE- @Arslan Bey @Sherlock @kerem
Cumali harici Mahsunda diziye süper yakışmış bu iki oyuncu diziyi alıp götürüyor
Bunak İdris öldü müCumalinin Yamaca Bebe lakabı takmasına gülüyorum hep ama adam dizide 46 yaşında Yamacın abisi değil babası yasında@Bully @MasacRE- @Arslan Bey @Sherlock @kerem
Cumali harici Mahsunda diziye süper yakışmış bu iki oyuncu diziyi alıp götürüyor
la bu pis diziye etiketleme beni mesela bir zamanlar züleyha dizisi var oraya etiketleyebilirsin onu izlemeye başladımAaA hiç beğenmediği sert erkek tiplerini beğeniyor @destere nin yumuşaklığından sıkıldın demek
Tahmin ettim zaten hanımın çiftliğine benziyor o dizi sen seversinla bu pis diziye etiketleme beni mesela bir zamanlar züleyha dizisi var oraya etiketleyebilirsin onu izlemeye başladım
aynenTahmin ettim zaten hanımın çiftliğine benziyor o dizi sen seversin
İdris Emmi ölmediler ama @xemrexxx in herifi Paşa hala bilgi yokBunak İdris öldü mü
Akşın da yaşıyormuş kudurmuşsundur sinirdenİdris Emmi ölmediler ama @xemrexxx in herifi Paşa hala bilgi yok
Karaca ölmedine kanıt veriyorlar ama Akşın yaşadına göre o ölsünAkşın da yaşıyormuş kudurmuşsundur sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?