Çukur 33.Bölüm Fragmanı | SEZON FİNALİ

Çok büyük ihtimalle Mestan diziye dahil oldu Cumali olursa hep birlitke cenaze namazı kılarız :A :A :A

Sizin içinize kurt düşürdüm en azından :Z:Z:Z @Forumdash @S.G.A.T. @xemrexxx
mestan.png
Resmi mi mestan dedin anlamadım :X
Ama resimdeki herif Emrah uyuzu @turkuazz :A

Benim Koreli arkadaşım vardı askere gidicem dedi, iyi görüşürüz birkaç ay sonra dedim. Dedi ki bizde askerlik 2 yıl sürüyor. Haline şükret kötünün kötüsü var. :F
Yalnız Kore'de 2 sene askerlik olmasından daha çok Koreli arkadaşının olması daha şaşırtıcı burada. :A

Yalnız Kore'de 2 sene askerlik olmasından daha çok Koreli arkadaşının olması daha şaşırtıcı burada. :A
Erasmus programıyla gelmişti, benden büyüktü. Ben samimi davranınca arkadaş olmuştuk, çok tatlı çocuktur, arada kanka kebap yiyorum diye foto atardı. Adam benden daha Türk olmuştu. :F

Resmi mi mestan dedin anlamadım :X
Ama resimdeki herif Emrah uyuzu @turkuazz :A

1 senedir paylaşmak için bugunu mü buldun :A

Yok resmi koymuş ya @Çiğdem- bacım :X Onu sandınız sandım :A

Fotodaki Mestana benziyor:A
Aaa onu diyorum ne Emrahı ayoll :F @serhatt Kokusundan bile tanırdı :F @S.G.A.T.

Bu motora binen başka Mestan büyük ihtimalle sen yakın gözlüklerini al abiciğim @Forumdash yaş 70 den sonra iş bitiyor malum :A :A :A @mrt-06
mestan.png

sana hesap verecek değiliz bunak :A
Hepiniz teker teker hesap vereceksiniz :A Şuan hesap alma modunda değilim. O yuzden saldım, çekiebilirsiniz :A
Aaa onu diyorum ne Emrahı ayoll :F @serhatt Kokusundan bile tanırdı :F @S.G.A.T.

Bu motora binen başka Mestan büyük ihtimalle sen yakın gözlüklerini al abiciğim @Forumdash yaş 70 den sonra iş bitiyor malum :A :A :A @mrt-06
mestan.png
Görüşürüz Mestan mıı Emrah uyuzu mu :F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,270
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak