Çukur 33.Bölüm Fragmanı | SEZON FİNALİ

Fragmana bak be! Film gibi sezon finali olacak çok belli. Pazartesi gününü iple çekiyorum. :)

Yarın bölümü netten izleyeceğim. Nejat İşler'i göreceğiz İnşallah son sahnede. :Z @turkuazz @serhatt
Ufuk çıkma ihtimali daha yüksek gibi ama hangisi olursa olur bence :A :A :A

Yalnız fragmanda motorda olan Emrah değil ve malesef Mestan gibi görünüyor :F :F :F @serhatt @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @kerem

mestan.png

Hadi inş. canım :bhr:
Eee sen gitmedin mi hala
Daha birliğe teslim olmadım. :D Sese falan bakma şaşırtma yapma ihtimalleri bir hayli yüksek. Nejat İşler boşu boşuna Çukur izlemez. O çıkacak İnşallah ben inanıyorum. :D
Diziye giriş yapacak sanırım Cumali olursa :F :F :F @S.G.A.T.
Bu kadar beklentiyi yükseltmişken düşük profilli biri asla o role getirilmez. Büyük vizyon kaybı olur. Adamın her bölüm kolunu falan gördük. O adam olma ihtimali yok. :D

Daha birliğe teslim olmadım. :D Sese falan bakma şaşırtma yapma ihtimalleri bir hayli yüksek. Nejat İşler boşu boşuna Çukur izlemez. O çıkacak İnşallah ben inanıyorum. :D

Bu kadar beklentiyi yükseltmişken düşük profilli biri asla o role getirilmez. Büyük vizyon kaybı olur. Adamın her bölüm kolunu falan gördük. O adam olma ihtimali yok. :D
Aaa vlla onu hep diziye girecek diyorlardı foto onada benziyor :( Ama başka rodle girebilir oysa bile yinede umudumuzu yitirmeyelim :A Ama o gelirse 2.sezona hevesim çok kırılır :A :A :A @serhatt @xemrexxx