Adam haklı Kırgın Çiçekler izleyen adama Çukur teklif edilir miLa oğlum kafanız mı güzelben Kırgın Çiçekler izliyorum kaybolun vururum sizi he
![]()
Adam haklı Kırgın Çiçekler izleyen adama Çukur teklif edilir miLa oğlum kafanız mı güzelben Kırgın Çiçekler izliyorum kaybolun vururum sizi he
![]()
Aslında gülmüştüm ama sonra hakaret ettiğini anlayınca olmamış attım siz ne anlarsınız kaliteden mafyatik insan sürüsü
estağfurullah her dizide emek var saygı duyuyoruzAslında gülmüştüm ama sonra hakaret ettiğini anlayınca olmamış attım siz ne anlarsınız kaliteden mafyatik insan sürüsü![]()
O beğenmediğin dizi 96 bölümdür kaç diziyi mezara gömdü siz de ağzınız açık kaldınız öyleestağfurullah her dizide emek var saygı duyuyoruzama içinde kanser, bir zenginleşip fakirleşen insanlar veya tam tersi olan diziler de bir yere kadar yahu
![]()
Kesinlikle öyleO beğenmediğin dizi 96 bölümdür kaç diziyi mezara gömdü siz de ağzınız açık kaldınız öyle![]()
İçerdenin aynısı zatenKesinlikle öyleO yüzden Çukur gibi diziler artmalı, bu düzen değişmeli.
![]()
değil, olsa bile uyarlamaya karşı değilim ben, yeter ki kaliteli bir iş olsun.İçerdenin aynısı zaten![]()
Bu diziyi İçerde kitlesi izliyor yeni başlasa ilgi görmezdeğil, olsa bile uyarlamaya karşı değilim ben, yeter ki kaliteli bir iş olsun.![]()
İçerde nasıl kitle elde etti peki?Bu diziyi İçerde kitlesi izliyor yeni başlasa ilgi görmez![]()
Paramparça bitince kitlesini aldıİçerde nasıl kitle elde etti peki?İş kaliteliyse izlenilir.
![]()
Tarihteki ilk diziye kadar gitmemiz lazımParamparça bitince kitlesini aldıevet saçma oldu
başka hangi dizi vardı la tüyo ver
![]()
Abartma tamamTarihteki ilk diziye kadar gitmemiz lazımDallas'a dayanır bu iş
![]()
@Forumdash izliyormusun bu diziyi arasım çağatayı iyice gömdü oyunculukta @MasacRE- bile arasıma aşık şuan
Bu gece izlicem ilk bölümü de normalde takip edermiyim bilmiyorum@Forumdash izliyormusun bu diziyi arasım çağatayı iyice gömdü oyunculukta @MasacRE- bile arasıma aşık şuan![]()
![]()
![]()
şu sahneyi izlede oyunculuk gör ayoll diziyi daha iştahla izliceksinBu gece izlicem ilk bölümü de normalde takip edermiyim bilmiyorumayrıca sanmıyorum çağataydan iyi olduguna
@MasacRE- boşluktasın, her gördüğüne sarilma hemen
![]()
Savunma hattına geçme bee hemenşu sahneyi izlede oyunculuk gör ayoll diziyi daha iştahla izliceksin
türk dizisinde spoi sıkıntısı yokki yabancı dizimi buSavunma hattına geçme bee hemendaha 1.bölümü izlemedim 2.bölümden sahne koymuşsun
ilk bölümden sahne at bari
![]()
@Forumdash izliyormusun bu diziyi arasım çağatayı iyice gömdü oyunculukta @MasacRE- bile arasıma aşık şuan![]()
![]()
![]()
Bu gece izlicem ilk bölümü de normalde takip edermiyim bilmiyorumayrıca sanmıyorum çağataydan iyi olduguna
@MasacRE- boşluktasın, her gördüğüne sarilma hemen
![]()
Bizim Çağatayın fragmanı nisan gibi döner en azından setten bi resim paylaşilirYa sence ben öyle bir şey yapar mıyım Forumdash? İnanma bu cadıya, sallıyor işte![]()