S.G.A.T.
Favori Üye
Adam haklı Kırgın Çiçekler izleyen adama Çukur teklif edilir mi @batuhankaralar @SherlockLa oğlum kafanız mı güzel ben Kırgın Çiçekler izliyorum kaybolun vururum sizi he
Adam haklı Kırgın Çiçekler izleyen adama Çukur teklif edilir mi @batuhankaralar @SherlockLa oğlum kafanız mı güzel ben Kırgın Çiçekler izliyorum kaybolun vururum sizi he
Aslında gülmüştüm ama sonra hakaret ettiğini anlayınca olmamış attım siz ne anlarsınız kaliteden mafyatik insan sürüsüAdam haklı Kırgın Çiçekler izleyen adama Çukur teklif edilir mi @batuhankaralar @Sherlock
estağfurullah her dizide emek var saygı duyuyoruz ama içinde kanser, bir zenginleşip fakirleşen insanlar veya tam tersi olan diziler de bir yere kadar yahuAslında gülmüştüm ama sonra hakaret ettiğini anlayınca olmamış attım siz ne anlarsınız kaliteden mafyatik insan sürüsü
O beğenmediğin dizi 96 bölümdür kaç diziyi mezara gömdü siz de ağzınız açık kaldınız öyleestağfurullah her dizide emek var saygı duyuyoruz ama içinde kanser, bir zenginleşip fakirleşen insanlar veya tam tersi olan diziler de bir yere kadar yahu
Kesinlikle öyle O yüzden Çukur gibi diziler artmalı, bu düzen değişmeli.O beğenmediğin dizi 96 bölümdür kaç diziyi mezara gömdü siz de ağzınız açık kaldınız öyle
İçerdenin aynısı zatenKesinlikle öyle O yüzden Çukur gibi diziler artmalı, bu düzen değişmeli.
değil, olsa bile uyarlamaya karşı değilim ben, yeter ki kaliteli bir iş olsun.İçerdenin aynısı zaten
Bu diziyi İçerde kitlesi izliyor yeni başlasa ilgi görmezdeğil, olsa bile uyarlamaya karşı değilim ben, yeter ki kaliteli bir iş olsun.
İçerde nasıl kitle elde etti peki? İş kaliteliyse izlenilir.Bu diziyi İçerde kitlesi izliyor yeni başlasa ilgi görmez
Paramparça bitince kitlesini aldı evet saçma oldu başka hangi dizi vardı la tüyo verİçerde nasıl kitle elde etti peki? İş kaliteliyse izlenilir.
Tarihteki ilk diziye kadar gitmemiz lazım Dallas'a dayanır bu işParamparça bitince kitlesini aldı evet saçma oldu başka hangi dizi vardı la tüyo ver
Abartma tamamTarihteki ilk diziye kadar gitmemiz lazım Dallas'a dayanır bu iş
@Forumdash izliyormusun bu diziyi arasım çağatayı iyice gömdü oyunculukta @MasacRE- bile arasıma aşık şuan
Bu gece izlicem ilk bölümü de normalde takip edermiyim bilmiyorum ayrıca sanmıyorum çağataydan iyi olduguna @MasacRE- boşluktasın, her gördüğüne sarilma hemen@Forumdash izliyormusun bu diziyi arasım çağatayı iyice gömdü oyunculukta @MasacRE- bile arasıma aşık şuan
şu sahneyi izlede oyunculuk gör ayoll diziyi daha iştahla izliceksinBu gece izlicem ilk bölümü de normalde takip edermiyim bilmiyorum ayrıca sanmıyorum çağataydan iyi olduguna @MasacRE- boşluktasın, her gördüğüne sarilma hemen
Savunma hattına geçme bee hemen daha 1.bölümü izlemedim 2.bölümden sahne koymuşsun ilk bölümden sahne at barişu sahneyi izlede oyunculuk gör ayoll diziyi daha iştahla izliceksin
türk dizisinde spoi sıkıntısı yokki yabancı dizimi bu neyse sen izlerken görürsdün arasımın çağatayı nasıl gömdüğünüSavunma hattına geçme bee hemen daha 1.bölümü izlemedim 2.bölümden sahne koymuşsun ilk bölümden sahne at bari
@Forumdash izliyormusun bu diziyi arasım çağatayı iyice gömdü oyunculukta @MasacRE- bile arasıma aşık şuan
Bu gece izlicem ilk bölümü de normalde takip edermiyim bilmiyorum ayrıca sanmıyorum çağataydan iyi olduguna @MasacRE- boşluktasın, her gördüğüne sarilma hemen
Bizim Çağatayın fragmanı nisan gibi döner en azından setten bi resim paylaşilir ben döneyim foruma da ben yoldaş olacam, bu cadaloz seni tek buldu üstüne çullanıyordur @Çiğdem-Ya sence ben öyle bir şey yapar mıyım Forumdash? İnanma bu cadıya, sallıyor işte