yalan söylüyorsunParlaksın bence öyle bi elektrik alıyorum senden
yalan söylüyorsunParlaksın bence öyle bi elektrik alıyorum senden
Kalmaz korkma o kadar da değilAaa bu Cemil Vartolunun üstüne kalmaz inş malum her şey onun üstüne kalıyor
AHAHAHAHHA sen parlakmısın değilmisin şimdi
Abiciğim yaşına göre parlaktır ama onun yavuklusu var oyüzden sana yüz vermiyor
kimmiş yavuklusuAbiciğim yaşına göre parlaktır ama onun yavuklusu var oyüzden sana yüz vermiyor
Niye inanmıyorsunAHAHAHAHHA sen parlakmısın değilmisin şimdi
Ben onu hepten unuttumAbiciğim yaşına göre parlaktır ama onun yavuklusu var oyüzden sana yüz vermiyor
Çünkü parlak olduğuna inanıyorumNiye inanmıyorsun
Ben onu hepten unuttumEvet başim bağlı
Kimmiş o yırtarım ben ağzını onunNiye inanmıyorsun
Yook şuan forumdaKimmiş o yırtarım ben ağzını onun
İsim ver ama önceYook şuan forumdaGelince hesaplaşirsin. Çekirdek de alırım o gün
kimmiş yavuklusu
Aaa unuttuğunu fark ettim oyüzden müdahale ediyorum ayoll cilveleşmeye başlamışsınNiye inanmıyorsun
Yani eskiden birtövbe estağfurullah çekerdi.
Sen hangi dizileri izliyon ki öyle
Bunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde öldürdü işte sevdiğini
AynenBunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde ben onada kabulum varım diyor sonra bakışmalara yüz ifadelere dikkat edin
5:40-6:20
Ben de bu adam nasıl anladı oun şey olduğunu diyordum İdrise diyecem diyorduyaAynenRahat uyuyabilirim
atlayarak mı izledin dicem deBen de bu adam nasıl anladı oun şey olduğunu diyordum İdrise diyecem diyorduya
Bu kısma dikkat etmemişim
Televizyondan öyle seçenekmi var ayollatlayarak mı izledin dicem de
Sen digitürk kullanmıyon mu? İzle kaydet, durdur, başlat, geri git yok muTelevizyondan öyle seçenekmi var ayoll
Ben şarkı türkü çalarkan kısıyorum sesini bunlar hamamda şarkı söylüyordu kısıp dikkat etmemiştim
Digitürk ama öyle seçenekler yok sanırım hiç kullamadıkSen digitürkkullanmıyon mu? İzle kaydet, durdur, başlat, geri git yok mu
aaaa nasıl bir münasebet var aralarındaAaa unuttuğunu fark ettim oyüzden müdahale ediyorum ayoll cilveleşmeye başlamışsın
@eskici Yavuklusu
Cemil de anladı gider ayak ondan hoşlaştığınıBunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde ben onada kabulum varım diyor sonra bakışmalara yüz ifadelere dikkat edin
5:40-6:20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?