yalan söylüyorsunParlaksın bence öyle bi elektrik alıyorum senden
![]()
yalan söylüyorsunParlaksın bence öyle bi elektrik alıyorum senden
![]()
Kalmaz korkma o kadar da değilAaa bu Cemil Vartolunun üstüne kalmaz inş malum her şey onun üstüne kalıyor![]()
![]()
![]()
AHAHAHAHHA sen parlakmısın değilmisin şimdi![]()
Abiciğim yaşına göre parlaktır ama onun yavuklusu var oyüzden sana yüz vermiyor
kimmiş yavuklusuAbiciğim yaşına göre parlaktır ama onun yavuklusu var oyüzden sana yüz vermiyor![]()
![]()
![]()
Niye inanmıyorsunAHAHAHAHHA sen parlakmısın değilmisin şimdi![]()
Ben onu hepten unuttumAbiciğim yaşına göre parlaktır ama onun yavuklusu var oyüzden sana yüz vermiyor![]()
![]()
![]()
Çünkü parlak olduğuna inanıyorumNiye inanmıyorsun
Ben onu hepten unuttumEvet başim bağlı
![]()
Kimmiş o yırtarım ben ağzını onunNiye inanmıyorsun
![]()
Yook şuan forumdaKimmiş o yırtarım ben ağzını onun![]()
İsim ver ama önceYook şuan forumdaGelince hesaplaşirsin. Çekirdek de alırım o gün
![]()
kimmiş yavuklusu![]()
Aaa unuttuğunu fark ettim oyüzden müdahale ediyorum ayoll cilveleşmeye başlamışsınNiye inanmıyorsun
![]()
Yani eskiden birtövbe estağfurullah çekerdi.![]()
Sen hangi dizileri izliyon ki öyle![]()
Bunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde öldürdü işte sevdiğini![]()
AynenBunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde ben onada kabulum varım diyor sonra bakışmalara yüz ifadelere dikkat edin
![]()
![]()
5:40-6:20
Ben de bu adam nasıl anladı oun şey olduğunu diyordum İdrise diyecem diyorduyaAynenRahat uyuyabilirim
![]()
atlayarak mı izledin dicem deBen de bu adam nasıl anladı oun şey olduğunu diyordum İdrise diyecem diyorduya
Bu kısma dikkat etmemişim![]()
![]()
![]()
Televizyondan öyle seçenekmi var ayollatlayarak mı izledin dicem de![]()
Sen digitürk kullanmıyon mu? İzle kaydet, durdur, başlat, geri git yok muTelevizyondan öyle seçenekmi var ayoll![]()
![]()
Ben şarkı türkü çalarkan kısıyorum sesini bunlar hamamda şarkı söylüyordu kısıp dikkat etmemiştim![]()
![]()
![]()
Digitürk ama öyle seçenekler yok sanırım hiç kullamadıkSen digitürkkullanmıyon mu? İzle kaydet, durdur, başlat, geri git yok mu![]()
aaaa nasıl bir münasebet var aralarındaAaa unuttuğunu fark ettim oyüzden müdahale ediyorum ayoll cilveleşmeye başlamışsın
![]()
![]()
@eskici Yavuklusu![]()
Cemil de anladı gider ayak ondan hoşlaştığınıBunu diyorsunuz sanırım Selim birisini sev yeter diyor yaşlanırız ozamana diyor CemilSelimde ben onada kabulum varım diyor sonra bakışmalara yüz ifadelere dikkat edin
![]()
![]()
5:40-6:20