Normalleşti miAnnem anladı valla bu adam bu oğlandan hoşlanıyor dedi.Yabancı dizi izlete izlete kadında normalleşti bunlar.
@Çiğdem-
Normalleşti miAnnem anladı valla bu adam bu oğlandan hoşlanıyor dedi.Yabancı dizi izlete izlete kadında normalleşti bunlar.
@Çiğdem-
Yani eskiden birtövbe estağfurullah çekerdi.Normalleşti mi![]()
Sen hangi dizileri izliyon ki öyleYani eskiden birtövbe estağfurullah çekerdi.![]()
The 100 ve How G. murder'i izletiyorum.Sen hangi dizileri izliyon ki öyle![]()
HTGWMadgshajsakd yeter zatenThe 100 ve How G. murder'i izletiyorum.![]()
Selim öbür oğlanları sözdü bi ara ne diyorsunSelimde öldürdü işte sevdiğini![]()
süzdü demek istedin galibaSelim öbür oğlanları sözdü bi ara ne diyorsun![]()
Noldu hogatha Emrah nasıl benzetti YAĞLI KAFAYI@Çiğdem-
Ben de duyamadım yaaaAdamın başindan aşaği kaynar sular döküldüyü canlı gördük
![]()
Cemili sonra odaya götürdü Selim ilk kez bir erkek geliyor odama diyorAnnem anladı valla bu adam bu oğlandan hoşlanıyor dedi.Yabancı dizi izlete izlete kadında normalleşti bunlar.
@Çiğdem-
Cezasını da kesti mikrobun geberdi işteCemili sonra odaya götürdü Selim ilk kez bir erkek geliyor odama diyor![]()
![]()
Adam anlamış Selimin gay olduğunu söyleyecem İdris babaya diyordu![]()
![]()
@S.G.A.T.
@S.G.A.T. DA konu kapandı diye seviniyorduCezasını da kesti mikrobun geberdi işte
Selime erkek mi yok sanki![]()
hee önce süzdü sonra söz almiş olabilir bilemiyorumsüzdü demek istedin galiba
Bende süzdüm Celasun favorim çıplakken daha iyimiş![]()
Hamamda ne dedi anlattiğin şeyleri bizdebiliyozCemili sonra odaya götürdü Selim ilk kez bir erkek geliyor odama diyor![]()
![]()
Adam anlamış Selimin gay olduğunu söyleyecem İdris babaya diyordu![]()
![]()
@S.G.A.T.
O sahne hiç dikkatimi çekmedi benim anlattıklarım çektiHamamda ne dedi anlattiğin şeyleri bizdebiliyoz![]()
Benim dediğime geldin mi şimdi@S.G.A.T. DA konu kapandı diye seviniyordu![]()
![]()
@Forumdash
Aaa senin adam Kemali dövdü ama İdris baba elini öptürdü![]()
![]()
![]()
Ramazana az kaldı tıka basa ye bu günleri ararsınİzlemedim bölümü spoiler spoiler üstüne yiyorum.![]()
Sende çıplakları görünce bi hoşlandın heraldehee önce süzdü sonra söz almiş olabilir bilemiyorum![]()
Hahah Annesinden daha çok kadına benzemişaaa hangi hadsiz yapmış bunu
Emrahım haza dlikanlıdır![]()