inşallah güzel fragman gelirAaa bakalım yarın akşam şu fragman gelsinde inş bu sefer iyi olur son haftalar kötü fragmanlar yüzünden düşüyor reytingler hep sıkıcı sahneleri fragmanlara koyuyorlar![]()
inşallah güzel fragman gelirAaa bakalım yarın akşam şu fragman gelsinde inş bu sefer iyi olur son haftalar kötü fragmanlar yüzünden düşüyor reytingler hep sıkıcı sahneleri fragmanlara koyuyorlar![]()
Senaya çok yer vermesinler son bölümde çok gereksiz sahneleri vardıinşallah güzel fragman gelir
Evet Bodrum Masalıdı
@serhatt Yazmış Tky da Sena aşıktı Emraha diye kaç dizide oynamış bunlarEvet Bodrum MasalıdıTKY ne?
![]()
Hiç bilmiyorum valla
Aaa izle Flash ve SupernaturalHiç bilmiyorum vallaNeyse ben Flashın dün yayınlanan bölümü izlim gelim. Senin etiketi yan sekmede actım bıraktım
![]()
Yarın Lucifer'ı izlerim. Cuma SPN... Arrow ve gothamı da haftasonu hızlandırırım artık. Gereksizleri atıcam hayatımdan artıkAaa izle Flash ve Supernatural
Bende Arrowu yine birikti onlara bakmam lazım bu sezonz ar zor izliyorum![]()
Bodrum Masalında kardeşlerdi
Tatlı Küçük Yalancılar diye bi dizi vardı ya onu diyorum be,ne cahilsinizEvet Bodrum MasalıdıTKY ne?
![]()
Senin sayamayacağın kadar çok dizide
Yarın Lucifer'ı izlerim. Cuma SPN... Arrow ve gothamı da haftasonu hızlandırırım artık. Gereksizleri atıcam hayatımdan artık![]()
Bodrum Masalında kardeşlerdi
Tatlı Küçük Yalancılar da Sena Emraha aşıktı![]()
Aaa Tatlı Küçük Yalancılarda da mı oynadı bu ikisi 😱 İlk bölüme bakmıştım ama bunları hatırlamıyorumTatlı Küçük Yalancılar diye bi dizi vardı ya onu diyorum be,ne cahilsiniz![]()
Evet Sena aşıktı EmrahaAaa Tatlı Küçük Yalancılarda da mı oynadı bu ikisi 😱 İlk bölüme bakmıştım ama bunları hatırlamıyorum![]()
![]()
![]()
Şunların bir o diziden görüntülerini atsana bakayımEvet Sena aşıktı Emraha
AMA Emrah çok tipsizdi TKYde![]()
bekleŞunların bir o diziden görüntülerini atsana bakayım![]()
![]()
![]()
Dimi Emrah çok değişmiş
Emrah ile alakası yokDimi Emrah çok değişmiş
Daha da daş olmuş![]()
Aynen hala donuk ve suratsızEmrah ile alakası yok![]()
![]()
Senanın ecünnü suratı değişmiyor hiç şuankının aynı![]()
![]()
![]()