Senarist sahne yazacam diye saçmaladı iyice SenayaOraları çok sıkıcıydı be![]()
evet 12 ye kadar uzatacaklar illaSenarist sahne yazacam diye saçmaladı iyice Senaya![]()
Evli barklı kadın başka erkek için torbacı oluyor Yamac bunu affeder şimdievet 12 ye kadar uzatacaklar illa
Umarım affetmez koyar kapının önüne SenayıEvli barklı kadın başka erkek için torbacı oluyor Yamac bunu affeder şimdi![]()
O değil yine Vartolunun başı ağrıyacak , Sena malı Vartolu verdi bana diyecekUmarım affetmez koyar kapının önüne Senayı
Evet Sena'lı sahneler hoşuma gitmedi demiştimKoca Bölüm Sena ile erkek arkadaşını izledik@Forumdash
Ne olursa olsun evli barklı kadının daha eski sevgilisiyle ne işi olur ayoll bir de torbacı oluyor onun içinEvet Sena'lı sahneler hoşuma gitmedi demiştim![]()
Vartoluya iyi olacakO değil yine Vartolunun başı ağrıyacak , Sena malı Vartolu verdi bana diyecek![]()
Emrahın planı ne sadece ayırak mı? Ypksa daha mı buyuk? Şimdilik çok kötü senaryoNe olursa olsun evli barklı kadının daha eskis evgilisiyle ne işi olur ayoll bir de torbacı oluyor onun içinYamaç napacak bakalım
![]()
Vartoluya iyi olacak![]()
Emrahın ne istediğini tam anlamadım Sena danEmrahın planı ne sadece ayırak mı? Ypksa daha mı buyuk? Şimdilik çok kötü senaryoHayır Sena'nin geçmişte sildiği herkes hayatına tekrar giriyor
Bugun yarın çocugu çıkarsa şaşirmam
Gençlik hatası yapıp 15 yaşinda cocuk doğurmuş bide
![]()
Sen yazdın senaryoyuEmrahın ne istediğini tam anlamadım Sena danAşk diyecemde Öz kardeş sayılırlar Anneleri birmiş Aaa babalarıda bir olabilir Senada Beyefendinin kızı çıkarsa şaşırmam
![]()
Emrah evlatlık oldugunu sanıyordu sanırım? Özannesi oldugunu öğrendi mi? Üvey abi fantezesi de yapabilir senaristEmrahın ne istediğini tam anlamadım Sena danAşk diyecemde Öz kardeş sayılırlar Anneleri birmiş Aaa babalarıda bir olabilir Senada Beyefendinin kızı çıkarsa şaşırmam
![]()
Vartolu geçen bölümde herkes herkesin bir şeyi çıkıyor demişti en doğru sözSen yazdın senaryoyu![]()
Emrah daha öğrenmedi onu cnm ama Senanın babası kim oda soru işareti benceEmrah evlatlık oldugunu sanıyordu sanırım? Özannesi oldugunu öğrendi mi? Üvey abi fantezesi de yapabilir senaristSonuçta Selim'e boyfriend yazıyor
![]()
N e güldüm ordaVartolu geçen bölümde herkes herkesin bir şeyi çıkıyor demişti en doğru söz@Forumdash
Emrah o kuru Senaya mı kaldı beEmrah evlatlık oldugunu sanıyordu sanırım? Özannesi oldugunu öğrendi mi? Üvey abi fantezesi de yapabilir senaristSonuçta Selim'e boyfriend yazıyor
![]()
Senayı ilk zamanlarda sevmezdim ama son zamanlarda bi farklılık var acayip güzel görünüyorEmrah o kuru Senaya mı kaldı be![]()