- Reaksiyon puanı
- 2,959
- Puanı
- 280
o abisiyleydi kardeşiyle olmaz kapandı o olayda zaten erkekliğe dönüş yaptı selimSelim daha önceden kapmazsa tabi oğlanı![]()
![]()
![]()
o abisiyleydi kardeşiyle olmaz kapandı o olayda zaten erkekliğe dönüş yaptı selimSelim daha önceden kapmazsa tabi oğlanı![]()
![]()
![]()
Aaa bilemiyorum Selimin hainliği ve karısıyla o adamın olayı tekrar hortlamaya başladı Selimin escinlliğinede geri dönerler benceo abisiyleydi kardeşiyle olmaz kapandı o olayda zaten erkekliğe dönüş yaptı selim![]()
![]()
kapandı o konu bana göredeAaa bilemiyorum Selimin hainliği ve karısıyla o adamın olayı tekrar hortlamaya başladı Selimin escinlliğinede geri dönerler bence![]()
Senaryonun toparlanması için şart Selim sarkıntılık etmeli adama![]()
![]()
![]()
Geçen bölümden dolayı yine düşebilir bir de şu ön izleme ile insanları daha gıcık ettiler fragman öncesi heves kırdılar@Çiğdem- Bu bölüm 1. olur muyuz?
Gay oldugu bile kesin degildi zatenkapandı o konu bana görede![]()
![]()
Aaa Belli ki Selim yine karşı tarafa geçsin diye iyice ezecekler onu bölümü izleme benceGay oldugu bile kesin degildi zatenSelim'i ailesi yapıyor aslinda. Tüm suçu Selim'e atiyorlar.
![]()
Bölüm sonu oldukça güçlü bir şekilde ortaya çikacaktirAaa Belli ki Selim yine karşı tarafa geçsin diye iyice ezecekler onu bölümü izleme bence
![]()
![]()
![]()
Ama senaryo toparlanıyor gibi Vartolu tekrar gücüne kavuşmaya başladıBölüm sonu oldukça güçlü bir şekilde ortaya çikacaktir![]()
Yamaç tek kalsın ki gücü epey azalsın. Bir abiye ihtiyaç duysunAma senaryo toparlanıyor gibi Vartolu tekrar gücüne kavuşmaya başladıBir ara Yamacın adamı olmuş gibiydi
![]()
Selim babasına isyan eder artık ve der; Yeter baba yeter baba... Görmüyormusun eriyorumFragmandan önce bir ön lzleme gelmiş yorumlarda Aşkı Memnu fragmanı sandım diyenler vardı@sokak sanati
Selim tekrar hain olsun ve Selimin koruması karısıyla Selimi tekrar boynuzlamaya çalışsın diyip duruyorduk aynen eskiye dönüyorlar @S.G.A.T. düşünsün şimdi@Forumdash @kerem
Selim babasına isyan eder artık ve der; Yeter baba yeter baba... Görmüyormusun eriyorumErkek arkadaşim karıma göz dikti
Yardım et babaaaaağğğğ
![]()
Aaa özellikle Selimin boynuzlama olayı tekrar geri dönmesine sevindimYamaç tek kalsın ki gücü epey azalsın. Bir abiye ihtiyaç duysun![]()
Zaten dizide Sadiş-Vartolu aşkı ve Selim aşkı heycan vericiAaa özellikle Selimin boynuzlama olayı tekrar geri dönmesine sevindim![]()
![]()
![]()
eğer nazımda da yumuşaklık varsa selnaz çifti olurZaten dizide Sadiş-Vartolu aşkı ve Selim aşkı heycan verici![]()
Zaten dizide Sadiş-Vartolu aşkı ve Selim aşkı heycan verici![]()
Aaa oldu olacak Medet de Emraha verelim Vartolu ile bacanak olurlareğer nazımda da yumuşaklık varsa selnaz çifti olur![]()
evlenip giderler
#SelNaz diyelim o zaman artıkeğer nazımda da yumuşaklık varsa selnaz çifti olur![]()
evlenip giderler
Dizide bekar kalmasınAaa oldu olacak Medet de Emraha verelim Vartolu ile bacanak olurlar![]()
![]()
![]()
Aaa kalmasın ama dizinin ilişki seçimleride tuhafDizide bekar kalmasın![]()
İdris zamanında tüm kadınları elden geçrinceAaa kalmasın ama dizinin ilişki seçimleride tuhaf![]()
![]()
![]()