Nerde o günler
Nerde o günler
Seni gelip vursun da rahat edelimEmrahı vurur inş
Aaa Vadide adam öldürdü diye birini dövmüşlerdi Çakırı öldürdü diyeSeni gelip vursun da rahat edelim
Emrahı vurursa sete gider ben de onu mıhlarım
En iyisi Medeti ortadan kaldırmakAaa Vadide adam öldürdü diye birini dövmüşlerdi Çakırı öldürdü diye
Herkes ölür ama Medete bir şey olmaz Çünkü vuran taraf hep o oluyorEn iyisi Medeti ortadan kaldırmak
Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de Medette öyle olacakHerkes ölür ama Medete bir şey olmaz Çünkü vuran taraf hep o oluyor
Sadiş sevinir Vartolu için Medet ona tehrikeÇekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de Medette öyle olacak
Sadişle Vartolunun düğününde Medeti yanlışlıkla vurup öldürsünlerSadiş sevinir Vartolu için Medet ona tehrike
Vartoluda da ne Medet aşkı varmış
vartolu yamaçı kurtarsın yamaç iyice ezik konumuna düşsün @Çiğdem- bile yamacı bırakıp vartoluyu desteklemeye başladı nasılsa
belki de emrah kurtarır kardeşi üzülmesin diyevartolu yamaçı kurtarsın yamaç iyice ezik konumuna düşsün @Çiğdem- bile yamacı bırakıp vartoluyu desteklemeye başladı nasılsa
Vartoluda da ne Medet aşkı varmış
İdristen sonra Sultanda yüklenmeye başladı Selime
Fragmandan önce bir ön lzleme gelmiş yorumlarda Aşkı Memnu fragmanı sandım diyenler vardı @sokak sanativartolu yamaçı kurtarsın yamaç iyice ezik konumuna düşsün @Çiğdem- bile yamacı bırakıp vartoluyu desteklemeye başladı nasılsa
ya da iş farklı yerlere gidecek tecavüz edebilir selim'in karısına cemilFragmandan önce bir ön lzleme gelmiş yorumlarda Aşkı Memnu fragmanı sandım diyenler vardı @sokak sanati
Selim tekrar hain olsun ve Selimin koruması karısıyla Selimi tekrar boynuzlamaya çalışsın diyip duruyorduk aynen eskiye dönüyorlar @S.G.A.T. düşünsün şimdi @Forumdash @kerem
Aaa sanmam bence Cemile Selim edebilir Çünkü şuan geriye kalan tek şey Selimin escinselliğininde geri dönmesi kaldı senaryoda @S.G.A.T.ya da iş farklı yerlere gidecek tecavüz edebilir selim'in karısına cemil
göstermezler orayı ayşe ağlarken saçı başı dağınık olarak anlatırlar hikayedeAaa sanmam bence Cemile Selim edebilir Çünkü şuan geriye kalan tek şey Selimin escinselliğininde geri dönmesi kaldı senaryoda @S.G.A.T.
Bu kadının namuslu olucağını hiç sanmıyorum vlla anlaşmalı boynuzlarlargöstermezler orayı ayşe ağlarken saçı başı dağınık olarak anlatırlar hikayede
göstermezler orayı ayşe ağlarken saçı başı dağınık olarak anlatırlar hikayede
o zaman cemille birlikte o da ölür bnenim dediğim gibi olursa tek cemil ölür o'da psikolojik tedavi görürBu kadının namuslu olucağını hiç sanmıyorum vlla anlaşmalı boynuzlarlar
Selim daha önceden kapmazsa tabi oğlanıo zaman cemille birlikte o da ölür bnenim dediğim gibi olursa tek cemil ölür o'da psikolojik tedavi görür