- Reaksiyon puanı
- 2,674
- Puanı
- 280
o abisiyleydi kardeşiyle olmaz kapandı o olayda zaten erkekliğe dönüş yaptı selimSelim daha önceden kapmazsa tabi oğlanı
o abisiyleydi kardeşiyle olmaz kapandı o olayda zaten erkekliğe dönüş yaptı selimSelim daha önceden kapmazsa tabi oğlanı
Aaa bilemiyorum Selimin hainliği ve karısıyla o adamın olayı tekrar hortlamaya başladı Selimin escinlliğinede geri dönerler benceo abisiyleydi kardeşiyle olmaz kapandı o olayda zaten erkekliğe dönüş yaptı selim
kapandı o konu bana göredeAaa bilemiyorum Selimin hainliği ve karısıyla o adamın olayı tekrar hortlamaya başladı Selimin escinlliğinede geri dönerler bence
Senaryonun toparlanması için şart Selim sarkıntılık etmeli adama
Geçen bölümden dolayı yine düşebilir bir de şu ön izleme ile insanları daha gıcık ettiler fragman öncesi heves kırdılar@Çiğdem- Bu bölüm 1. olur muyuz?
Gay oldugu bile kesin degildi zatenkapandı o konu bana görede
Aaa Belli ki Selim yine karşı tarafa geçsin diye iyice ezecekler onu bölümü izleme benceGay oldugu bile kesin degildi zatenSelim'i ailesi yapıyor aslinda. Tüm suçu Selim'e atiyorlar.
Bölüm sonu oldukça güçlü bir şekilde ortaya çikacaktirAaa Belli ki Selim yine karşı tarafa geçsin diye iyice ezecekler onu bölümü izleme bence
Ama senaryo toparlanıyor gibi Vartolu tekrar gücüne kavuşmaya başladıBölüm sonu oldukça güçlü bir şekilde ortaya çikacaktir
Yamaç tek kalsın ki gücü epey azalsın. Bir abiye ihtiyaç duysunAma senaryo toparlanıyor gibi Vartolu tekrar gücüne kavuşmaya başladıBir ara Yamacın adamı olmuş gibiydi
Selim babasına isyan eder artık ve der; Yeter baba yeter baba... Görmüyormusun eriyorumFragmandan önce bir ön lzleme gelmiş yorumlarda Aşkı Memnu fragmanı sandım diyenler vardı@sokak sanati
Selim tekrar hain olsun ve Selimin koruması karısıyla Selimi tekrar boynuzlamaya çalışsın diyip duruyorduk aynen eskiye dönüyorlar @S.G.A.T. düşünsün şimdi@Forumdash @kerem
Selim babasına isyan eder artık ve der; Yeter baba yeter baba... Görmüyormusun eriyorumErkek arkadaşim karıma göz diktiYardım et babaaaaağğğğ
Aaa özellikle Selimin boynuzlama olayı tekrar geri dönmesine sevindimYamaç tek kalsın ki gücü epey azalsın. Bir abiye ihtiyaç duysun
Zaten dizide Sadiş-Vartolu aşkı ve Selim aşkı heycan vericiAaa özellikle Selimin boynuzlama olayı tekrar geri dönmesine sevindim
eğer nazımda da yumuşaklık varsa selnaz çifti olurZaten dizide Sadiş-Vartolu aşkı ve Selim aşkı heycan verici
Zaten dizide Sadiş-Vartolu aşkı ve Selim aşkı heycan verici
Aaa oldu olacak Medet de Emraha verelim Vartolu ile bacanak olurlareğer nazımda da yumuşaklık varsa selnaz çifti olurevlenip giderler
#SelNaz diyelim o zaman artıkeğer nazımda da yumuşaklık varsa selnaz çifti olurevlenip giderler
Dizide bekar kalmasınAaa oldu olacak Medet de Emraha verelim Vartolu ile bacanak olurlar
Aaa kalmasın ama dizinin ilişki seçimleride tuhafDizide bekar kalmasın
İdris zamanında tüm kadınları elden geçrinceAaa kalmasın ama dizinin ilişki seçimleride tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?