Aaa öyle anketler yasak yoksa sizi rezil ederdikKubilay aka mi boran kuzum mu
nlasaydınız kolunuzda kocalarınız olurdu kaç yaşınıza gelmişsiniz hala elde var sıfırBak lütfen anket yap şu forumda bakalım kim zevksiz
Hahah Aaa haklı bu sefernlasaydınız kolunuzda kocalarınız olurdu kaç yaşınıza gelmişsiniz hala elde var sıfır
Bi günlüğüne kaldırın yasaklarıAaa öyle anketler yasak yoksa sizi rezil ederdik
Kız porsuk sanki senin var da konusuyosunnlasaydınız kolunuzda kocalarınız olurdu kaç yaşınıza gelmişsiniz hala elde var sıfır
Yok hayatım daha zamanımız var korkma
ayol ben koca aramıyorum ki karı arıyorumKız porsuk sanki senin var da konusuyosun
ayol ben koca aramıyorum ki karı arıyorumo yüzden yaşım daha genç
Bir şehzate arıyor sultan olarak @xemrexxx onunda işi zorYok hayatım daha zamanımız var korkma
aaa kabarmış yine😱
Sizin nazarınız değdi hep sen kıyaslayıp duruyordun tuhaf dizinleaaa kabarmış yine😱
kız sülo geberirken üstüne örttüğü örtüyü bile çalmışlar daha ne kıyasıSizin nazarınız değdi hep sen kıyaslayıp duruyordun tuhaf dizinle
Hahahha Aaa iyi yapmışlar ayollkız sülo geberirken üstüne örttüğü örtüyü bile çalmışlar daha ne kıyası@Aserat @xBUGRAx @Forumdash @kerem @serhatt @Ahmed @yatutarsa @Dosi @vadikızı @cookies @DarkLegenD @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 59068
ikiside aynı anlama geliyo,bizde genciz daha dimi şekerim @Çiğdem-ayol ben koca aramıyorum ki karı arıyorumo yüzden yaşım daha genç
Pabucumun sultanı bee
Öyle de, Alpaslanda o kadar kart durmuyo yani
O3 medyada bu kadar mı düştü,eski dizinin eşyalarını kullanıyor hepkız sülo geberirken üstüne örttüğü örtüyü bile çalmışlar daha ne kıyası@Aserat @xBUGRAx @Forumdash @kerem @serhatt @Ahmed @yatutarsa @Dosi @vadikızı @cookies @DarkLegenD @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @ozmoturk
kız sülo geberirken üstüne örttüğü örtüyü bile çalmışlar daha ne kıyası@Aserat @xBUGRAx @Forumdash @kerem @serhatt @Ahmed @yatutarsa @Dosi @vadikızı @cookies @DarkLegenD @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @ozmoturk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?