Alpaslana Bak hızır alişe bak dikkatli o zaman belki anlarsınHızır Ali ve Leona gıcıksın vlla sen anlamıyorsun erkekten
Alpaslana Bak hızır alişe bak dikkatli o zaman belki anlarsınHızır Ali ve Leona gıcıksın vlla sen anlamıyorsun erkekten
Aslında benziyorlar tanımasam abi kardeş derimbi ÖNDEKİNE BAK Bİ ARKADAKİNE :
Evet benzerlik var ama Alpaslan daha ağır basıyor benim içinAslında benziyorlar tanımasam abi kardeş derim
Koca kafalı çıkmış AlpaslanEvet benzerlik var ama Alpaslan daha ağır basıyor benim için
Sana öyle gelmiş, gayet daşKoca kafalı çıkmış Alpaslan
Aaa yaşlı ayoll diziye geldinde 33 yaşlarındaydı sanırım ama 25 yaşı oynuyordu gözümüz görmüyor sankıSana öyle gelmiş, gayet daş
Olgun işte ne güzel daha ne istiyorsunAaa yaşlı ayoll diziye geldinde 33 yaşlarındaydı sanırım ama 25 yaşı oynuyordu gözümüz görmüyor sankı
Evet ama dizide genc böyle 25 yasmı olur demiyor kimseOlgun işte ne güzel daha ne istiyorsunSenin gözünün görmediği belli görse Hızıraliye taş demezsin
Kenan örneğini verdirme şimdi banaEvet ama dizide genc böyle 25 yasmı olur demiyor kimse
ayol sen zaten parlak zevkş seninle aynı olanları çekemiyon hiç bu celasunu oynayan çocuk da senin oğlanlarla yakın dövüşüyor diye kıskanıyorsunbi anket yap bakalım forum ne diyecekCelasun has erkek
kız bu işte senin payın yoksa bnm de adım emre değil tam vartoluya kabarmıştın ki vartolunun üstüne çıkan onu duvara dayanan medet ölüyor resmen kara büyülerin çalışıyor cadoloz.ss@MasacRE- @Sherlock @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @sokak sanati @batuhankaralar @kerem @ömer karataş @Arslan Bey @serhatt @cookies
Senaristler Sultanı bize sevdiremez boşuna uğraşıyorlar geberseydi keşke çimento suratlı kadın
BU LAF hangimizeayol sen zaten parlak zevkş seninle aynı olanları çekemiyon hiç bu celasunu oynayan çocuk da senin oğlanlarla yakın dövüşüyor diye kıskanıyorsun
Benim beğenimden geçen herkes parlaktırayol senin parlak zevkin mi var
Benim beğenimden geçen herkes parlaktır
Leonuma laf ediyor bencede zevki falan yokayol senin parlak zevkin mi var
İKİNİZ de zevksizsiniz be bi halttan anlamıyosunuzLeonuma laf ediyor bencede zevki falan yok
@xemrexxx de genelde anlamaz ama şu durumda haklı yanı onu haklı çıkaracak kadar zevksizsin ayollİKİNİZ de zevksizsiniz be bi halttan anlamıyosunuz
Bak lütfen anket yap şu forumda bakalım kim zevksiz
Aaa ne anketi ayollBak lütfen anket yap şu forumda bakalım kim zevksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?