Evet gizli geldi büyük ihtimal,aşklarına hastayım onların çok iyilerMedet kendi isteğiyle gizli gelmiş olabilirVartolu ile çok seviyorlar birbirlerini
Evet gizli geldi büyük ihtimal,aşklarına hastayım onların çok iyilerMedet kendi isteğiyle gizli gelmiş olabilirVartolu ile çok seviyorlar birbirlerini
Sena ve Yamaçtan daha renkliler vllaEvet gizli geldi büyük ihtimal,aşklarına hastayım onların çok iyilerÖRNEK ÇİFTİM
SENA VE YAMACIN Bİ FONKSİYONU YOK ARTIK,YATAĞA BİLE GİRMİYOLAR,AHH NEYDİ O İLK BÖLÜMLERSena ve Yamaçtan daha renkliler vllaAma Sadiş yaında saçını yolar Medetin
Öpüşmeden konuşamıyorlardı ayollSENA VE YAMACIN Bİ FONKSİYONU YOK ARTIK,YATAĞA BİLE GİRMİYOLAR,AHH NEYDİ O İLK BÖLÜMLER
Senanın bi suçu yok aslında Yamaç skıldı senadan bahane arıyorÖpüşmeden konuşamıyorlardı ayollHem Yamaç Emrahtan dolayı tavır koydu Senaya ohh olsun
Hahah Aaa haklı ama Yamaç gibi adama Sena olmamalıydıSenanın bi suçu yok aslında Yamaç skıldı senadan bahane arıyor
ADAMIN YENİ HEYECANLARA İHTİYACI VAR
ben yakışırdım yamacın ynınaHahah Aaa haklı ama Yamaç gibi adama Sena olmamalıydı
Aaa sana bu diziden en yakışanı Medet olurben yakışırdım yamacın ynına
O sana yakışır,bende daha iyilerine lyığımAaa sana bu diziden en yakışanı Medet olur
Iyy şu gıcık Celasundan ne buluyorsunuz hele traş olunca daha gıcık olmuş 😕😕😕O sana yakışır,bende daha iyilerine lyığımÖRNEĞİN,YAMAÇ EMRAH NAZIM CELASUN
Ayol adam her haliyle karizma,sen traş olunca çirkin oluyosun diye kıskanmaIyy şu gıcık Celasundan ne buluyorsunuz hele traş olunca daha gıcık olmuş 😕😕😕
Aaa Leonuma kurban ol sen beeLeon gibi pis bıyıklılardan mı hoşlanıyorsun sen
Vatanım Sensinde 1.sevdiğim oyuncu Leonbeğeniyorum deme bana
Kadından anlamadığın gibi erkekten de anlamıyorsun yazık sana tühhhVatanım Sensinde 1.sevdiğim oyuncu Leon
@yigit_00 dizide oynamış Leonumu görememiş ama onun yeri ne Yakup ile yetinmiş
😕😕😕
Aaa nesi varmış be gıcık celasuna bin basarKadından anlamadığın gibi erkekten de anlamıyorsun yazık sana tühhh
bi anket yap bakalım forum ne diyecekAaa nesi varmış be gıcık celasuna bin basar
Hızır Ali ve Leona gıcıksın vlla sen anlamıyorsun erkektenbi anket yap bakalım forum ne diyecekCelasun has erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?