Tüm çukuru salarıım üstüne ANAMIZ hakkında nasıl konuşuyorsun sen hadsiz@MasacRE- @Sherlock @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @sokak sanati @batuhankaralar @kerem @ömer karataş @Arslan Bey @serhatt @cookies
Senaristler Sultanı bize sevdiremez boşuna uğraşıyorlar geberseydi keşke çimento suratlı kadın
Medete acıdım,kurbanlık koyun gibi eğmiş başını da,Yamaç yine artistlik peşinde,Sultan yanlışlıkla olduğunu söyler umarım da başı belaya girmez
Cahil kadının gelinlerine köle gibi davranan birisi ayoll Gelinleir o evden kaçmaya can atıyordu ne olduda ana olmuş biz yemeyiz ayollTüm çukuru salarıım üstüne ANAMIZ hakkında nasıl konuşuyorsun sen hadsiz
Yemezsen yeme be,artık iyice zıvanadan çıktın kendi izlediğin dizideki kadınlara bile sarıyorsunCahil kadının gelinlerine köle gibi davranan birisi ayoll Gelinleir o evden kaçmaya can atıyordu ne olduda ana olmuş biz yemeyiz ayoll
Hahah Aaa youtube halkıda benle aynı düşüncede ayollYemezsen yeme be,artık iyice zıvanadan çıktın kendi izlediğin dizideki kadınlara bile sarıyorsun
nedretin gebermesini bende istiyorum çok oldu artıkHahah Aaa youtube halkıda benle aynı düşüncede ayoll
Sultan , Nedret ve Sena gebersin istiyoruz
Vartolu hep yanı başlarında oturuyordu onların Ama Nedred Emmi ile kırıştırdığı için ben intikam istemiyorum diyordu sonra Emmi Nedretden uzaklaştı Nedretde yüz bulamayınca kocasına aşkı depleştinedretin gebermesini bende istiyorum çok oldu artık
AHLAKSIZ karı,kocası kıymete bindi yüz bulamayınca TIPKI SENVartolu hep yanı başlarında oturuyordu onların Ama Nedred Emmi ile kırıştırdığı için ben intikam istemiyorum diyordu sonra Emmi Nedretden uzaklaştı Nedretde yüz bulamayınca kocasına aşkı depleşti
Hahaha Aaa kocasıda nerede öldü karısını aldatırkan öldü aslında Vartoluya teşekkür etmesi lazımAHLAKSIZ karı,kocası kıymete bindi yüz bulamayınca TIPKI SEN
iki çıplak bi hamama yakışır demişler adam öldü bu da ölse de kurtulsak ayolHahaha Aaa kocasıda nerede öldü karısını aldatırkan öldü aslında Vartoluya teşekkür etmesi lazım
Aaa Eşkiyadan nasıl kurtulduk o ecünnü kızdan burdan da bu kadın geberir inşiki çıplak bi hamama yakışır demişler adam öldü bu da ölse de kurtulsak ayol
ah ah keşke,Sultan ana kürekle ağzına vururdu öldürür inş.Aaa Eşkiyadan nasıl kurtulduk o ecünnü kızdan burdan da bu kadın geberir inş
Sultan anada Nedret yüzünden oldu demicek sanırım Nedretde demiyor benim elimden silahı alırkan ateşlendi demiyor Medet bilerek vurmuşah ah keşke,Sultan ana kürekle ağzına vururdu öldürür inş.
iftiracı kaknem Sultan bilmiyo mu acaba yanlışlığa olduğunu o da ordaydıSultan anada Nedret yüzünden oldu demicek sanırım Nedretde demiyor benim elimden silahı alırkan ateşlendi demiyor Medet bilerek vurmuş
Aaa bunlar suçu Vartoluya atmaya alıştı iyice ama Vartolu tekrar gücünü toplaması iyi olduiftiracı kaknem Sultan bilmiyo mu acaba yanlışlığa olduğunu o da ordaydı
Vartolunun haberi yoksa yıkar Ortalığı,YIKSINDA ZATEN cok oldularAaa bunlar suçu Vartoluya atmaya alıştı iyice ama Vartolu tekrar gücünü toplaması iyi oldu
Ama Medeti nasıl aldı bunlar Vartolunun haberi var mı acaba
Medet kendi isteğiyle gizli gelmiş olabilir Vartolu ile çok seviyorlar birbirleriniVartolunun haberi yoksa yıkar Ortalığı,YIKSINDA ZATEN cok oldular