Çukur 20. Bölüm Yorumları

Nesi sıkıntılı ki? Ben arada durdurup yemek bile yiyorum, istediğim zaman tekrar açıyorum. Anlamadığım yerler oluyor bazen, geriye sarabiliyorum. TV'de lanet gibi birşey.
Aaaa ben öyle gündüzleri çok vakit bulamıyorum bulduklarımı yabancı dizilere sonra kalanıda foruma
Söz ün yeni bölümüne hala bakamadım bu akşam bakmam lazım yarın yeni bölüm

Aaaa ben öyle gündüzleri çok vakit bulamıyorum bulduklarımı yabancı dizilere sonra kalanıda foruma
Söz ün yeni bölümüne hala bakamadım bu akşam bakmam lazım yarın yeni bölüm
Niye sendemi gündüz çalışıyorsun be muhtar kızı

Niye sendemi gündüz çalışıyorsun be muhtar kızı
Aaa Her yıl Kış aylarında Ekim Mayıs ayları içerisinde yoğun olurum
Hava karalıyor 4-5 civarı yanı ev işlerinden sonra hemen başlanıyor yemek yapmaya bu şekilde gündüz vakit bulunamıyor

Ama günler uzamaya başladı hele Mayıs ayıyla birlikte gündüzleri daha çok vaktim olacak yemek yapma saatleri uzayacağı için

Neden hergün yemeği sen yapıyorsun

Senin dışında yokmu hamarat

Neden hergün yemeği sen yapıyorsun

Senin dışında yokmu hamarat
Başka kardeşim yok cnm Annem ben evdeyken asla o işlere karışmaz Karadenizde adet öyle 10 yaşından başaltılır yemek öğretilmeye tek başına yapabildiği andan itibaren Anneler daha karışmaz

Başka kardeşim yok cnm Annem ben evdeyken asla o işlere karışmaz Karadenizde adet öyle 10 yaşından başaltılır yemek öğretilmeye tek başına yapabildiği andan itibaren Anneler daha karışmaz
Ama sen çalışıyorsun, yani ben türkiyedeyken eve gelince yemek hazır olmadı mı anneme trip atardım

Ama sen çalışıyorsun, yani ben türkiyedeyken eve gelince yemek hazır olmadı mı anneme trip atardım
Aaa yok ev kızıyım daha doğrusu ev hanımı benim Annem yardımcı

Erkekler öyle önüne getiricekler yiyecekler sonra kalkıp gidecekler bizde öyle bir durum yok yapanda biziz sonra toparlayanda

Aaa yok ev kızıyım daha doğrusu ev hanımı benim Annem yardımcı

Erkekler öyle önüne getiricekler yiyecekler sonra kalkıp gidecekler bizde öyle bir durum yok yapanda biziz sonra toparlayanda
Bunun için yaratılanlar vardır belki
Aslında bende Almanyaya taşındıktan sonra biraz ev işi öğrendim sayılır. Nefret ve tiksindirici.

Bunun için yaratılanlar vardır belki
Aslında bende Almanyaya taşındıktan sonra biraz ev işi öğrendim sayılır. Nefret ve tiksindirici.
Her iş zordur ama dünyanın en zor işi ev işleridir her zaman

Senin yanında kız kardeşin vardı sanırım o yapabiliyorsa yemek iyi

Her iş zordur ama dünyanın en zor işi ev işleridir her zaman

Senin yanında kız kardeşin vardı sanırım o yapabiliyorsa yemek iyi
Nerden bilsin. 2 yumurtayı kırmayı beceremez o.
Bu arada kız kardeşimle adaşsınız.

Biz acıkınca direkt pizza, döner yada hamburger siparişi veriyoruz.

Nerden bilsin. 2 yumurtayı kırmayı beceremez o.
Bu arada kız kardeşimle adaşsınız.

Biz acıkınca direkt pizza, döner yada hamburger siparişi veriyoruz.
Aaaa kardeşinin adıda Çiğdem demek 😱😱😱

Evet, çiğköfte diyorum bazen ben ona.
Ama aranızdaki yaş farkı uçurum, en az 20 yıl büyüktür senden.
Hahah Aaa bende en kötüsü Çiko sanıyordum çiğköfte ne 😱😱😱

@ozgur2113 var onunda annesinin adı Çiğdemmiş seninde kardeşinin yanı iyi daha yakın hissediyorum kendime böyle olunca sizleri

Sizin ailede de Kerem varsa bende kendini size daha yakın hissedeyim o zaman.