batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Tekrar düzelse adamın içindeki psikopatlık ortaya çıkacakAliço'yu bundan sonra bir Allahın kulu tutamaz. Ortalıkta serseri mayın gibi dolaşacak.
1-2 bölüm rüya gibi geçer sonra tadı kaçar. Kahramanlık masalı izlemiyoruz sonuçta.Şu Kahramının ölümünün altından Vartolu çıkmasın ya. Olayı bir yerden aydınlatsınlar. İdris-Yamaç-Vartolu üçlüsünün yan yana savaşırken görmek istiyorum.
Emmi den daha çok seviyorum bende bu adamı
İzlemediysen yoruma niye bakıyorsun cnmSon bölümü izlemedim ki yorumlara bakınca spoiler yedim, iyi ki varsın @Çiğdem-
Bölümün güzelliğini test etmek için baktım ki bakmaz olaydım.İzlemediysen yoruma niye bakıyorsun cnm
Aaa boş ver zaten Pazartesi geldi yanı bölümü izleme zahmetinden kurtulmuş oldunBölümün güzelliğini test etmek için baktım ki bakmaz olaydım.
Yarın malum cenaze gibi bir Pazar. İzleyeceğim bölümüAaa boş ver zaten Pazartesi geldi yanı bölümü izleme zahmetinden kurtulmuş oldun
Bukadar bekledip nasıl sabrediyorsunYarın malum cenaze gibi bir Pazar. İzleyeceğim bölümü
Hergün saat 8'den 15'e kadar ünideyim. Bazen 17'ye kadar arkadaşlarlayım. Eve gelincede uyuyorum yani.Bukadar bekledip nasıl sabrediyorsun
Canlı izleHergün saat 8'den 15'e kadar ünideyim. Bazen 17'ye kadar arkadaşlarlayım. Ece gelincede uyuyorum yani.
Reklamlar sağolsun. Nefret ve tiksindirici.Canlı izle
Netten yabancı dizi izlenir ama Türk dizisi netten çekilmiyor oyüzden canlı izlemek lazım 2.30 saat türk dizisi hangisi olursa olsun netten izlenmez zaman bulmak sıkıntıReklamlar sağolsun. Nefret ve tiksindirici.
Ben Kadın, Ufak Tefek Cinayetler ve Fazilet'i de canlı izlemiyorum. Gerçi hepsinde 1 bölüm gerideyim.
Nesi sıkıntılı ki? Ben arada durdurup yemek bile yiyorum, istediğim zaman tekrar açıyorum. Anlamadığım yerler oluyor bazen, geriye sarabiliyorum. TV'de lanet gibi birşey.Netten yabancı dizi izlenir ama Türk dizisi netten çekilmiyor oyüzden canlı izlemek lazım 2.30 saat türk dizisi hangisi olursa olsun netten izlenmez zaman bulmak sıkıntı