Çukur 20. Bölüm Yorumları

Beyefendi Hale'yi öldürttü ya :(

Aliço'yu bundan sonra bir Allahın kulu tutamaz. Ortalıkta serseri mayın gibi dolaşacak.

Kral geri döndü. Dizinin en sevdiğim karakterlerinden, net. :Z

jyRkOr.png

@S.G.A.T. @Çiğdem-

Aliço, Hale'nin ölmesiyle yaşadığı şok yüzünden kendine gelir belki, bekliyorum öyle bir şeyler. :A

Şimdi bitirdim. Güzel bölümdü, son sahneleri harikaydı. :D
Şu Kahramının ölümünün altından Vartolu çıkmasın ya. Olayı bir yerden aydınlatsınlar. İdris-Yamaç-Vartolu üçlüsünün yan yana savaşırken görmek istiyorum.
1-2 bölüm rüya gibi geçer sonra tadı kaçar. Kahramanlık masalı izlemiyoruz sonuçta. :D

Reklamlar sağolsun. Nefret ve tiksindirici. :A

Ben Kadın, Ufak Tefek Cinayetler ve Fazilet'i de canlı izlemiyorum. Gerçi hepsinde 1 bölüm gerideyim. :A
Netten yabancı dizi izlenir ama Türk dizisi netten çekilmiyor oyüzden canlı izlemek lazım 2.30 saat türk dizisi hangisi olursa olsun netten izlenmez zaman bulmak sıkıntı :A

Netten yabancı dizi izlenir ama Türk dizisi netten çekilmiyor oyüzden canlı izlemek lazım 2.30 saat türk dizisi hangisi olursa olsun netten izlenmez zaman bulmak sıkıntı :A
Nesi sıkıntılı ki? Ben arada durdurup yemek bile yiyorum, istediğim zaman tekrar açıyorum. Anlamadığım yerler oluyor bazen, geriye sarabiliyorum. TV'de lanet gibi birşey. :A