Çukur 20. Bölüm Yorumları

Nesi sıkıntılı ki? Ben arada durdurup yemek bile yiyorum, istediğim zaman tekrar açıyorum. Anlamadığım yerler oluyor bazen, geriye sarabiliyorum. TV'de lanet gibi birşey. :A
Aaaa ben öyle gündüzleri çok vakit bulamıyorum bulduklarımı yabancı dizilere sonra kalanıda foruma :F Söz ün yeni bölümüne hala bakamadım bu akşam bakmam lazım yarın yeni bölüm :A :A :A

Niye sendemi gündüz çalışıyorsun be muhtar kızı:A
Aaa Her yıl Kış aylarında Ekim Mayıs ayları içerisinde yoğun olurum :A Hava karalıyor 4-5 civarı yanı ev işlerinden sonra hemen başlanıyor yemek yapmaya bu şekilde gündüz vakit bulunamıyor :F

Ama günler uzamaya başladı hele Mayıs ayıyla birlikte gündüzleri daha çok vaktim olacak yemek yapma saatleri uzayacağı için :A :A :A

Aaa Her yıl Kış aylarında Ekim Mayıs ayları içerisinde yoğun olurum :A Hava karalıyor 4-5 civarı yanı ev işlerinden sonra hemen başlanıyor yemek yapmaya bu şekilde gündüz vakit bulunamıyor :F

Ama günler uzamaya başladı hele Mayıs ayıyla birlikte gündüzleri daha çok vaktim olacak yemek yapma saatleri uzayacağı için :A :A :A
Neden hergün yemeği sen yapıyorsun :A
Senin dışında yokmu hamarat :A

Neden hergün yemeği sen yapıyorsun :A
Senin dışında yokmu hamarat :A
Başka kardeşim yok cnm Annem ben evdeyken asla o işlere karışmaz Karadenizde adet öyle 10 yaşından başaltılır yemek öğretilmeye tek başına yapabildiği andan itibaren Anneler daha karışmaz :A :A :A

Başka kardeşim yok cnm Annem ben evdeyken asla o işlere karışmaz Karadenizde adet öyle 10 yaşından başaltılır yemek öğretilmeye tek başına yapabildiği andan itibaren Anneler daha karışmaz :A :A :A
Ama sen çalışıyorsun, yani ben türkiyedeyken eve gelince yemek hazır olmadı mı anneme trip atardım :A

Ama sen çalışıyorsun, yani ben türkiyedeyken eve gelince yemek hazır olmadı mı anneme trip atardım :A
Aaa yok ev kızıyım daha doğrusu ev hanımı benim Annem yardımcı :F

Erkekler öyle önüne getiricekler yiyecekler sonra kalkıp gidecekler bizde öyle bir durum yok yapanda biziz sonra toparlayanda :A :A :A

Aaa yok ev kızıyım daha doğrusu ev hanımı benim Annem yardımcı :F

Erkekler öyle önüne getiricekler yiyecekler sonra kalkıp gidecekler bizde öyle bir durum yok yapanda biziz sonra toparlayanda :A :A :A
Bunun için yaratılanlar vardır belki :A Aslında bende Almanyaya taşındıktan sonra biraz ev işi öğrendim sayılır. Nefret ve tiksindirici. :A

Bunun için yaratılanlar vardır belki :A Aslında bende Almanyaya taşındıktan sonra biraz ev işi öğrendim sayılır. Nefret ve tiksindirici. :A
Her iş zordur ama dünyanın en zor işi ev işleridir her zaman :A :A :A

Senin yanında kız kardeşin vardı sanırım o yapabiliyorsa yemek iyi :A

Her iş zordur ama dünyanın en zor işi ev işleridir her zaman :A :A :A

Senin yanında kız kardeşin vardı sanırım o yapabiliyorsa yemek iyi :A
Nerden bilsin. 2 yumurtayı kırmayı beceremez o. :A Bu arada kız kardeşimle adaşsınız. :A

Biz acıkınca direkt pizza, döner yada hamburger siparişi veriyoruz. :A

Evet, çiğköfte diyorum bazen ben ona. :A Ama aranızdaki yaş farkı uçurum, en az 20 yıl büyüktür senden. :A
Hahah Aaa bende en kötüsü Çiko sanıyordum çiğköfte ne 😱😱😱

@ozgur2113 var onunda annesinin adı Çiğdemmiş seninde kardeşinin yanı iyi daha yakın hissediyorum kendime böyle olunca sizleri :Z:Z:Z