Dede sensin ben değilimDedeye el kalkmaz zaten. Dedeye sahip çıkınBen şimdi dizi izlemeye@Çiğdem- pancar motoruna bağlamiş benle dalga geçiyor
Nasıl da benzemiş
Dede sensin ben değilim
Bence @Forumdash kendisi demeden önce @xemrexxx ifşa ettiği için söyleyemyor Faruk olduğunu yanı benden önce başka birisi ismimi duyuluyor utanıyor sanırım evet demeye
kız konu dışını çıkma valla şikayet edicem seni faruğu farukluğyla bırak neyse konuya dönelim bak bu sahne @destere nin @Harunnn60 laf atması gibi olmuş
kız tosbağa destere değil miydi
street artsavar bir avatarım var ssusar mısın
Artık biri haklasın da kim olduğu önemli değil
Artık biri haklasın da kim olduğu önemli değilmezar taşına da yılan tıslarken kendini soktu diye not yazarız
Avatarına Tubayı koymuş dahada boğasım geldistreet artsavar bir avatarım var ssusar mısın
Ablamıştır o senin bir şeyler yapacağını o yüzden vermemiştirAvatarına Tubayı koymuş dahada boğasım geldiGeçen yaz İstanbula gittiğimde adresini ver dedim vermedi zehirli börekle işini bitiricektim@eskici
Kulakları çınlasın @denizz19 da çağırmıştı gelmiyor görüşmelereAvatarına Tubayı koymuş dahada boğasım geldiGeçen yaz İstanbula gittiğimde adresini ver dedim vermedi zehirli börekle işini bitiricektim@eskici
Aaa evet okadar aptal değil hiç bulusurmu bizlerleAblamıştır o senin bir şeyler yapacağını o yüzden vermemiştir
Hahaha Aaa vlla onun kara listende olmana sevinirim anlaşmanızdan iyidirSende sevinirsin çiğdem hanım dimi
Korkuyor tabi melunAaa evet okadar aptal değil hiç bulusurmu bizlerle@xemrexxx
Hahaha Aaa vlla onun kara listende olmana sevinirim anlaşmanızdan iyidir
Deniz arıyor onu gel görüşelim gözlemci de var diye
Korkuyor tabi melun
Korkuyor tabi melun
HAHAHA Aaa İstanbulu sel basmıştı deniz gibi olmuştu oralar @xemrexxx foto atmış korkusuna 25 katlı evlere çıkmış gökdelen gibiDeniz arıyor onu gel görüşelim gözlemci de var diyeo da telefondan nanik ben gelir miyim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?